Ny hovedsponsor for Kalmineløbet

Martin Bork, Admins billede

Kalkmineløbet og vestjyskBANK Viborg har indgået en ny sponsoraftale, der i de næste 3 år sikrer løbet en hovedsponsor med en stærk lokal profil og et slogan der passer endda rigtig godt til løbet - ”Det handler om vilje”.

Aftalen vækker naturligvis stor glæde blandt arrangørerne til Kalkmineløbet. At vestjyskBANK Viborg har valgt at stå bag Kalkmineløbet i en 3-årig periode, har en enorm betydning for et løb som dette og giver os i styregruppen en god ballast og arbejdsro til de kommende spændende løb.

Også privatkundechef i vestjyskBANK Viborg Søren Jensen udtrykker begejstring for aftalen:

”Vi er rigtig tilfredse med et nyt 3-årigt samarbejde omkring Kalkmineløbet. Det passer godt ind i vores sponsorstrategi, hvor vi primært ønsker at give vores bidrag til, at lokalområdet udvikler sig aktivt og attraktivt. Udover det, så er den lokale opbakning imponerende med over 150 frivillige hjælpere og startnumrene bliver revet væk. Sidst men ikke mindst, så er der tale om et aktivt partnerskab hvor der er gensidig forståelse for samarbejdet”.

Om vestjyskBANK

vestjyskBANK er en af Danmarks 10 største banker. Vores størrelse kan du bruge til noget, når det handler om rådgivning, idet vi er store nok til at have nogle af landets bedste samarbejdspartnere på bolig, pension og investeringsområdet. Vi er fra Vestjylland og det er vores værdier også.

Hvad kan vestjyskBANK tilbyde,

-          Vi er altid personlige

-          Vi er ærlige

-          Vi siger tingene som de er, idet vi har respekt for dig og din økonomi

 

I vestjyskBANK Viborg udvikler vores forretning sig rigtig positivt og den retning arbejder vi 100% videre med hver eneste dag.

Om Kalkmineløbet:

Kalkmineløbet løbes i og omkring Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber. Løbet afvikles i 2015 for 6. år i træk, og det er vokset deltagermæssigt år for år

I 2014 deltog i alt ca. 1950 løbere. Løberne kommer fra hele Danmark, Tyskland, Sverige og andre dele af Norden. Løbet har 5 distancer, Børneløb (ca. 2½ km.), 6,54 km, 1/4 marathon, 1/2 marathon og 1/1 marathon.

Løbet er kendt for sine unikke omgivelser, og derforuden gør vi meget ud af at alle løbere får en fantastisk oplevelse fra de ankommer til løbsområdet og til de forlader det igen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk