Ny hovedsponsor for Kalmineløbet

Martin Bork, Admins billede

Kalkmineløbet og vestjyskBANK Viborg har indgået en ny sponsoraftale, der i de næste 3 år sikrer løbet en hovedsponsor med en stærk lokal profil og et slogan der passer endda rigtig godt til løbet - ”Det handler om vilje”.

Aftalen vækker naturligvis stor glæde blandt arrangørerne til Kalkmineløbet. At vestjyskBANK Viborg har valgt at stå bag Kalkmineløbet i en 3-årig periode, har en enorm betydning for et løb som dette og giver os i styregruppen en god ballast og arbejdsro til de kommende spændende løb.

Også privatkundechef i vestjyskBANK Viborg Søren Jensen udtrykker begejstring for aftalen:

”Vi er rigtig tilfredse med et nyt 3-årigt samarbejde omkring Kalkmineløbet. Det passer godt ind i vores sponsorstrategi, hvor vi primært ønsker at give vores bidrag til, at lokalområdet udvikler sig aktivt og attraktivt. Udover det, så er den lokale opbakning imponerende med over 150 frivillige hjælpere og startnumrene bliver revet væk. Sidst men ikke mindst, så er der tale om et aktivt partnerskab hvor der er gensidig forståelse for samarbejdet”.

Om vestjyskBANK

vestjyskBANK er en af Danmarks 10 største banker. Vores størrelse kan du bruge til noget, når det handler om rådgivning, idet vi er store nok til at have nogle af landets bedste samarbejdspartnere på bolig, pension og investeringsområdet. Vi er fra Vestjylland og det er vores værdier også.

Hvad kan vestjyskBANK tilbyde,

-          Vi er altid personlige

-          Vi er ærlige

-          Vi siger tingene som de er, idet vi har respekt for dig og din økonomi

 

I vestjyskBANK Viborg udvikler vores forretning sig rigtig positivt og den retning arbejder vi 100% videre med hver eneste dag.

Om Kalkmineløbet:

Kalkmineløbet løbes i og omkring Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber. Løbet afvikles i 2015 for 6. år i træk, og det er vokset deltagermæssigt år for år

I 2014 deltog i alt ca. 1950 løbere. Løberne kommer fra hele Danmark, Tyskland, Sverige og andre dele af Norden. Løbet har 5 distancer, Børneløb (ca. 2½ km.), 6,54 km, 1/4 marathon, 1/2 marathon og 1/1 marathon.

Løbet er kendt for sine unikke omgivelser, og derforuden gør vi meget ud af at alle løbere får en fantastisk oplevelse fra de ankommer til løbsområdet og til de forlader det igen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk