Ny bog på vej: Ekstremløberen

Martin Bork, Admins billede

Midt i oktober udkommer bogen Ekstremløberen af Jacob Juul Hastrup. Bogen kommer til salg her i webshoppen og kan forudbestilles fra slutningen af september.

Om forfatteren:
Jacob Juul Hastrup, født 1970, er selvstændig erhvervsdrivende og passioneret løber. Han har deltaget i ekstremløb på alle verdens kontinenter.

Bogen er fortalt til Danni Travn, født 1981, der er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han arbejder i dag som freelancejournalist.

Om bogen:
Indtil for får år siden var maranton-distancen den ultimative udfordring for de fleste motionsløbere. Men i dag er de 42 km blevet noget nær allemandseje – og de mest ambitiøse og eventyrlystne løbere er derfor skiftet til såkaldte ekstremløb, der foregår i distancer på både 100 og 200 km i nogle af de mest barske egne af verden.

En af de mest flittige og ambitiøse danske ekstremløbere er Jacob Juul Hastrup. I Ekstremløberen tager han os med til isnende kulde på Sydpolen, stegende varme i flere af verdens ørkener og livsfarlige udfordringer i den sydamerikanske jungle.

Ekstremløberen er en levende og nærværende fortælling om at store mål, dristige eventyr og fantastiske oplevelser i nogle af verdens smukkeste og mest udfordrende egne. Bogen er rigt illustreret med Jacob Juul Hastrups egne fotos fra sine mange løb på kanten

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk