Ny bog for begynderløbere

Martin Bork, Admins billede

Ny bog udkommer på torsdag:

Bogen "Kom godt i gang med løb - og bliv ved" tager nybegynderen seriøst. Forfatteren Søren H. Mikkelsen er idrætskoordinator og landsinstruktur i løb hos DGI Sydøstjylland og arbejder således til daglig med nystartede løbere. Bogen er let at gå til og spækket med erfaringer fra andre nybegyndere. En af de mest kendt af slagsen er NATOs generalsekretær og tidligere statsminister Anders Fogh Rasussen, som på ærlig vis giver gode råd og fortæller om dengang han begyndte at løbe.

Forfatterens motivation for at skrive bogen er klar: "Jeg har i mine mange år som underviser, foredragsholder og motionsløber efterlyst en decideret begynderbog for de mange nye løbere, som starter helt fra bunden. Der findes masser af bøger og anden litteratur for den rutinerede løber, som træner til f.eks. halvmaraton eller maraton, men tilsyneladende har ingen fundet det spændende at række en  hjælpende hånd til de nybegyndere, som er motionsuvante eller overvægtige, altså de  nybegyndere, som starter helt fra bunden. Jeg har simpelthen manglet noget at henvise til, når helt nye løbere har kontaktet mig for at få noget godt litteratur anbefalet, og så var det, at  jeg i april 2010 besluttede, at det så kunne blive mit projekt”.

Bogen, som er på 160 sider og koster 198 kr.

Læs mere og køb bogen her...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Haahrs billede
  Hjælp mig med at komme af med disse billetter????

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk