Ny bog for begynderløbere

Martin Bork, Admins billede

Ny bog udkommer på torsdag:

Bogen "Kom godt i gang med løb - og bliv ved" tager nybegynderen seriøst. Forfatteren Søren H. Mikkelsen er idrætskoordinator og landsinstruktur i løb hos DGI Sydøstjylland og arbejder således til daglig med nystartede løbere. Bogen er let at gå til og spækket med erfaringer fra andre nybegyndere. En af de mest kendt af slagsen er NATOs generalsekretær og tidligere statsminister Anders Fogh Rasussen, som på ærlig vis giver gode råd og fortæller om dengang han begyndte at løbe.

Forfatterens motivation for at skrive bogen er klar: "Jeg har i mine mange år som underviser, foredragsholder og motionsløber efterlyst en decideret begynderbog for de mange nye løbere, som starter helt fra bunden. Der findes masser af bøger og anden litteratur for den rutinerede løber, som træner til f.eks. halvmaraton eller maraton, men tilsyneladende har ingen fundet det spændende at række en  hjælpende hånd til de nybegyndere, som er motionsuvante eller overvægtige, altså de  nybegyndere, som starter helt fra bunden. Jeg har simpelthen manglet noget at henvise til, når helt nye løbere har kontaktet mig for at få noget godt litteratur anbefalet, og så var det, at  jeg i april 2010 besluttede, at det så kunne blive mit projekt”.

Bogen, som er på 160 sider og koster 198 kr.

Læs mere og køb bogen her...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14589:

Claus Trusts billede
Nybegynder. Løber 5-7 km 3-4 gange om ugen, Har aldrig deltaget i løb, men vil gerne i gang. Har et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk