NXM – Nordisk eXtrem Maraton i weekenden

Martin Bork, Admins billede

1000 Eventyrlystende mennesker oplever Silkeborgs flotteste og vildeste side. Deltagerne skal nemlig på 2 dages løbeeventyr i Danmarks største skovkompleks.Ikke nok med at de skal bære sig selv over enorme afstande, så skal de også bære oppakning så de kan lave en camp undervejs. Deltagerne kommer over de højeste toppe og dybeste moser, og selve Gudenåen skal der også svømmes over.  Som en stor overraskelse for deltagerne i 2014 skal de også svømme ud til …………. – klatre op via rebstiger – springe i fra stavnen og svømme videre til land, hvorefter løbet fortsætter. De der løber længst løber ca. 100 km.

Det store boom i deltager antallet er meget sigende i sig selv. Det er et tydeligt bevis for hvad der kommer som det næste oven på Marathon og Triatlon bølgen.

Tendensen er helt sikkert at folk vil ud og opleve mere via deres løb/fritid. Denne type eventyrløb forudsiges at vokse dramatisk de kommende år.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Lenes billede
  En personlig fortælling om at finde tid og lyst til motion.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14925:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina