Nordjyllands største marathonløb tæt på udsolgt

Martin Bork, Admins billede

Tilmeldingerne strømmer ind til årets udgave af Aalborg Brutal Marathon – Nordjyllands største marathonløb. ”I skrivende stund har vi ca. 250 tilmeldte til årets udgave” udtaler Henrik Kaysfeld fra foreningen MIA – Marathon i Aalborg.

 
”Vi har sat en grænse på 300 løbere, idet vi gerne vil, at alle løbere og hjælpere får en god oplevelse.” fortsætter Henrik Kaysfeld, ”vi har en trofast skare af både lokale og udenbys deltagere, der år efter år møder op med godt humør, og besejrer den kuperede og afvekslende rundstrækning i og omkring Mølleparken i Aalborg. Det er vi rigtig glade for, og vi glæder os til at byde alle løbere velkomne” udtaler Henrik Kaysfeld.
 
”Det er ikke sikkert at alle løbsnumre sælges, men det bliver tæt på. Derfor tilråder vi hurtig tilmelding. Tilmelding kan en kort tid endnu ske via hjemmesiden www.marathoniaalborg.dk. Når denne mulighed lukker, er der mulighed for tilmelding på løbsdagen fra kl. 11.00 – men kun så længe der er numre tilbage!”, formaner Henrik Kaysfeld slutteligt, inden han iler videre med forberedelserne til Aalborg Brutal Marathon.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk