Nordea-fonden støtter Copenhagen Half Marathon med tre millioner kroner

Martin Bork, Admins billede

Tusindvis af deltagere og et endnu større antal tilskuere kan se frem til at Copenhagen Half Marathon nu er rykket et stort skridt videre og dermed tættere på en placering i den internationale superliga inden for løb. Med 3 mio. kr. i støtte fra Nordea-fonden løftes Copenhagen Half Marathon op på et højere niveau end tidligere løb i Danmark. Det nye verdensklasseløb afholdes søndag 13. september med start og mål på Øster Allé i København.

Nordea-fonden har valgt at støtte Copenhagen Half Marathon, der er Nordens eneste såkaldte labelløb. Det Internationale Atletikforbund, IAAF, har tildelt Danmarks nye verdensklasseløb en bronzelabel, hvilket placerer Copenhagen Half Marathon på et højere niveau end andre løb i Danmark og resten af Norden.

”Denne blåstempling fra IAAF indebærer krav om, at løbet skal indeholde en række specifikke elementer. Bl.a. deltagelse af nogle af verdens hurtigste løbere, afspærrede gader, TV-transmission, og en række andre udgiftstunge forhold, som vi er ovenud glade for, at Nordea-fonden nu hjælper med at realisere”, fortæller Jakob Larsen, der er direktør i Dansk Atletik Forbund og medarrangør af Copenhagen Half Marathon.

Nordea-fonden støtter Copenhagen Half Marathon med tre millioner kroner

”Cph Half bliver en stor oplevelse for løberne og en folkefest for København. Vi håber, at løbet vil motivere løbere på alle niveauer og af alle aldre til at være med. Både på selve dagen og i månederne op til løbet, hvor der trænes i fællesskab”, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv, og arbejder for at få flere danskere til at motionere mere.

Rekordegnet rute gennem hovedstadens historiske bykerne

Udover IAAFs fornemme blåstempling og de attraktive løbselementer, dette medfører, udmærker Copenhagen Half Marathon sig ved, at ruten er særdeles rekordegnet og løber gennem det centrale København og Frederiksberg – i modsætning til mange af verdens andre store løb, der ofte har start eller mål uden for byen og heller ikke passerer lige så mange historiske seværdigheder som deltagerne til Copenhagen Half Marathon kan glæde sig til søndag 13. september.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/
 • Martin Johansens billede
  Trænings dagbog, oprettet for at holde mig selv til løbeilden.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk