Motionsløberne strømmer til Silkeborg

Martin Bork, Admins billede

Gode løbeoplevelser i den flotte natur omkring Silkeborg trækker titusindvis af løbere til kommunen. Lige nu er det højsæson for motionsløb, og nu kan løberne få et samlet overblik over de mange løb i Silkeborg, og samtidig markedsføres motionsløbene i hele Danmark og ud over Danmarks grænser under navnet Running-Silkeborg.com

Silkeborg er en løbeby – og vi skal udnytte de mange fantastiske løb i området til at trække flere gæster udefra til de gode løbeoplevelser i Silkeborg.

TurismeSilkeborg og Silkeborg Kommune sætter i fællesskab fokus på Silkeborg som løbeområde i en ny online marketing-kampagne under navnet Running-Silkeborg.com.

Silkeborg er en magnet for løbere, der elsker de mange og varierede løberuter i skovene og omkring søerne. Og hver weekend trækker de organiserede motionsløb mange tusinde løbere til hen over sæsonen. Alt fra den folkelige Almind Sø-stafet til Nordisk Extrem Maraton, siger Turistchef Liselotte Nis-Hanssen.

Silkeborg har med de store skovområder mulighed for at differentiere sig i forhold til mange andre steder i Danmark. Vi forsøger at udnytte naturen som styrkeposition sammen med, at løb er populær som aldrig før.

Det er ikke kun trænede og rutinerede løbere, som får noget ud af at melde sig til et løb. For nye løbere er det at melde sig til et løb måske grænseoverskridende, for det forpligter lige pludselig!! – men samtidig er det en super god motivation at vide, at man om 6 uger skal løbe de fem km, som man har talt om så længe. Man bliver mere fokuseret på de personlige mål, når man har købt et startnummer.

Og et startnummer til et løb i Silkeborg er starten på en forventningens glæde.

Der er nogle af løbene i vores område, som klart har potentiale til at tiltrække løbegæster fra hele landet. Dem vil vi gerne i samarbejde med, så vi måske med fælles hjælp kan få Silkeborgs profil som løbeby skærpet.

På Running-Silkeborg.com kan du se hvilke løb, der findes i Silkeborg.

 

Alletiders Kvindeløb

27.04.14

SOK Multisport Challange

03.05.14

Silkeborgløbet

10.05.14

Det grønne løb

10.05.14

Natursti Marathon

14.05.15

Silkeborg Firma Multi Motion Adventurerace

24.05.14

Nordisk Extrem Maraton

31.05.-01.06.14

Midtjysk Bjergløb

01.06.14

Hærvejsløbet

28.06.14

Almindsø Stafetten

20.08.14

Julsø Ultra Trail

30.08.14

Silkeborg Triathlon

31.08.14

SMUK Kvindeløb

07.09.14

Gjern Dayz Løbet

28.09.14

Dirty Trail

04.10.14

Himmelbjergløbet

26.10.14

   
   

Guidede løbeture

05., 12., 19. og 26. juli

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Hjortkjær Jørgensens billede
  Her på bloggen vil jeg fortælle om mine løb.
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14925:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina