MOST WANTED Dusør Kr.10.000,-

Martin Bork, Admins billede

Hvis du kan vinde over Jacques og Henrik (Team Dirtytrail.dk) til NXM – Nordisk eXtrem Maraton 2014 vinder du 10.000 kr.

Der udloves en dusør på 10.000 kr. til det team der kan slå Team Dirtytrail.dk til NXM Nordisk eXtrem Maraton 2014. Dirtytrail.dk vandt X70 klassen (Elite distancen) til NXM 2013. Nu er de klar igen i 2014 udgaven! Denne gang med en udskiftning på holdet. Torbjørn er ikke med pga. træningsophold med O-landsholdet, så her i transfer vinduet er Jacques Dehnbostel trådt ind i stedet. Henrik Leth Jørgensen er som sidste år fortsat på holdet.

Jesper Valbak der er arrangør af NXM udtaler: Vi udfordrer hvem som helst i verden på om de kan slå Team Dirtytrail.dk. Grunden er at skabe spænding og en slags løb i løbet. Vi tror nemlig ikke på der er findes ret mange der kan slå de to danske atleter når de først folder sig ud på hjemmebane. Sidste år forsøgte de 2 engelske Elite løbere Shane og Duncan at slå teamet – men uden held. Det danske team vandt med over 1 time. Læs mere på hjemmesiden om vilkårene for at indløse dusøren.

Det ligner en giftig duo der tilsammen bliver svære at slå. Henrik er virkelig på hjemme bane i skovene omkring Silkeborg og kender ud over skovene eminent også et orienteringskort eminent. Henriks Nye Makker Jacques har virkelig fart i benene og vil kunne holde tempoet oppe når Henrik ser på kort. Se en præsentation af duoen på billedet herunder.

Det er nu 12. år Extrem maraton i Silkeborg løber af stablen, og man kan roligt kalde løbet for en klassiker og for det løb der startede trail- og terræn løb i Danmark. Deltagerne kommer igen år efter år for at opleve Silkeborgs varierede natur.

Igennem 2 dage bevæger deltagerne sig, med fuld oppakning - over bakkestrøg, gennem dale, krydser moser og sumpe, svømmer over Gudenåen og oplever fantastiske udsigter. Der overnattes i en idyllisk Night Camp ude i det fri mellem etaperne. Alle hold er selvforsynende undervejs. Dvs. at de skal bære ALT med sig: telt, sovepose, liggeunderlag, tøj og mad til to dage. 

Distancerne er mellem 21,1 og 100km. I 2014 forventer arrangørerne at deltagerantallet slår alle rekorder, så feltet bliver på omkring 1000 deltagere. Allerede ved årsskiftet der over 600 tilmeldt. Hvis du skal nå at deltage så skynd dig via løbets hjemmeside www.racingdenmark.com

Facts:

Navn:            NXM - Nordisk Extrem Maraton

Dato:             31. maj – 1. juni 2014

Hvor:             Start: Vejlsøhus – Ferskvandscentret i Silkeborg


Distancer:     
35km Let Orientering
35km Svær Orientereing
50km Alm Orientering
70km Alm/Svær Orientering

21,1km Trailløb (markeret rute)
42,2km Trailløb (markeret rute)
Alle distancer løbes over 2 dage, og orienteringsdistancerne er med oppakning.

Hjemmeside: www.racingdenmark.com
Kontakt:        info@racingdenmark.com

Arrangør:       Jesper Valbak
                    24467161

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk