MOSERUNDEN – motionsløb i Vollmose på tirsdag

Martin Bork, Admins billede

Kom ud og løb i den smukke natur i og omkring Vollsmose.

MOSERUNDEN, som så dagens lys i 2013 arrangeres af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Sekretariatet 2020 i Vollsmose og Fjordager Løb finder sted på tirsdag den 26. august med start og mål ved H.C. Andersen Skolen.

Målgruppen for løbet er hele familien, da der er tre distancer at vælge imellem. 2 km børneløb, som typisk henvender sig til børn i alderen 5 – 14 år. Når målstregen passeres vil alle børn få udleveret en medalje. Børneløbet starter kl. 18.30. 5 og 10 km-løbet har start kl. 19.
I start og målområdet vil der være musik og der vil være mulighed for at købe etnisk mad til meget favorable priser.

”Løbet sidste år var en god social oplevelse, og det var skønt at være en del af et tiltag, der gjorde noget positivt for bydelen”, siger Abdulqadir Abukar Ali, der deltager på 10-km. distancen igen i år.
Abdulqadir Abukar Ali fortsætter. ”Jeg håber også, at motionsløbet kan anspore mænd, kvinder og børn til at begynde at løbe, da det er en billig og effektiv måde, at bringe mere sundhed og energi ind i hverdagen”.

”Vollsmose er et spændende område, som man ikke umiddelbart ser, når man kører forbi firkanten. Inde i området er der fantastiske grønne områder med adgang til stinet og små søer og aktivitetspladser, og vi håber, at rigtig mange fynboer har lyst til at se området og deltage i arrangementet”, siger Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15204:

Per Løhmanns billede
Jer er 54 år har løbet on off siden 2017 , har aldrig løbet før, 2017, men er blevet bidt af det,og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk