MOSERUNDEN – motionsløb i Vollmose på tirsdag

Martin Bork, Admins billede

Kom ud og løb i den smukke natur i og omkring Vollsmose.

MOSERUNDEN, som så dagens lys i 2013 arrangeres af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Sekretariatet 2020 i Vollsmose og Fjordager Løb finder sted på tirsdag den 26. august med start og mål ved H.C. Andersen Skolen.

Målgruppen for løbet er hele familien, da der er tre distancer at vælge imellem. 2 km børneløb, som typisk henvender sig til børn i alderen 5 – 14 år. Når målstregen passeres vil alle børn få udleveret en medalje. Børneløbet starter kl. 18.30. 5 og 10 km-løbet har start kl. 19.
I start og målområdet vil der være musik og der vil være mulighed for at købe etnisk mad til meget favorable priser.

”Løbet sidste år var en god social oplevelse, og det var skønt at være en del af et tiltag, der gjorde noget positivt for bydelen”, siger Abdulqadir Abukar Ali, der deltager på 10-km. distancen igen i år.
Abdulqadir Abukar Ali fortsætter. ”Jeg håber også, at motionsløbet kan anspore mænd, kvinder og børn til at begynde at løbe, da det er en billig og effektiv måde, at bringe mere sundhed og energi ind i hverdagen”.

”Vollsmose er et spændende område, som man ikke umiddelbart ser, når man kører forbi firkanten. Inde i området er der fantastiske grønne områder med adgang til stinet og små søer og aktivitetspladser, og vi håber, at rigtig mange fynboer har lyst til at se området og deltage i arrangementet”, siger Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk