Middelfart Sparekasse er hovedsponsor for Eventyrløbet

Martin Bork, Admins billede

Middelfart Sparekasse løber forrest, når det gælder opbakning til gode lokale initiativer. I år kommer det Danmarks største endagsmotionsløb, Eventyrløbet, til gode. Eventyrløbet er for alle – lige som Sparekassen.

- Eventyrløbet involverer en bred samling mennesker, virksomheder og foreninger, som fortjener en god oplevelse, siger Helle Juul Zederkof, der er afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Odense, der i år er ny hovedsponser for Eventyrløbet.

- Det er en folkefest, lige så meget som det er et motionsløb, hvor man mødes på tværs af baggrund, løbeerfaring og aldre og får sig en dag med sved på panden, hygge og musik. Det vil vi gerne bakke op om, siger Helle Juul Zederkof.

Sparekassen stiller selv med et hold løbeglade medarbejdere – heriblandt et par stykker med mange kilometer i benene. En af dem er erhvervsrådgiver Peter Blomberg, der samtidig skal stå for en del af Eventyrløbets fælles fortræning, som i løbet af foråret får afgang tre gange fra p-pladsen bag Sparekassen på Dalumvej. Her er alle eventyrløbere velkomne. Peter Blomberg bliver ledsaget af sin løbestærke rådgiverkollega Morten Iversen og vil gøre sit bedste for at få deltagerne i god form.

Ikke bare en kontrakt

Folkene bag Eventyrløbet er glade for at kunne byde en ny hovedsponsor velkommen.

- Både i kraft af sin måde at involvere sig i lokale initiativer og sport på og som en af Danmarks bedste arbejdspladser har Middelfart Sparekasse et rigtigt godt navn. Det er en partner, der ved noget om vores felt, og som virkelig gerne vil os. De indgår ikke bare en kontrakt, men forstår at aktivere sponsoratet. Det er utroligt vigtigt for os, at man vil hinanden, siger marketingchef Niels Selck i OGF. Det skaber udvikling og værdi for alle parter.

Støtte til det lokale liv

Middelfart Sparekassen har en lang tradition for at engagere sig i det lokalsamfund, de er en del af. Blandt andet giver de op til 20 % af deres overskud tilbage til lokale arrangementer og foreninger. Sidste år støttede de blandt andet Kvindeløbet i OGF, hvor kvinderne i Sparekassen løb med.

- Men vi vil også gerne støtte arrangementer, der er for alle, fordi Sparekassen er for alle. Her er Eventyrløbet et godt match og er samtidig en vigtig begivenhed for Odense og OGF. Ved at støtte Eventyrløbet specifikt, støtter vi også bredden, eliten og udbuddet af aktiviteter i byen og foreningen generelt, forklarer Helle Juul Zederkof. Sparekassen selv får naturligvis også en gevinst ud af at være sponsor.

- Vi får mulighed for at blive set og mødt på en anden måde. Vi vil gerne vise, at vi ikke er nogle stive slipsedyr, men en flok aktive og imødekommende mennesker, siger afdelingsdirektøren, der glæder sig til at opleve stemningen ved Eventyrløbet 2014. Hun spænder også selv løbeskoene for.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk