Maratonkvinden mod nye mål

Martin Bork, Admins billede

19 dage, 1.131 km. og mange oplevelser gennem Europa venter Annette Fredskov, når hun tager hul på projektet Running2Paris. Store målsætninger kendetegner maratonkvinden fra Næstved.

Vi kender Annette Fredskov fra forrige års projekt 366/365. Hun løb 366 marathon på 365 dage – to marathonløb på sidste dag af verdensrekordforsøget. Projektet kunne følges her på motionslob.dk. Hun er en sej kvinde, som har vagt international opsigt for hendes præstationer. Kort efter projekt 366/365 udgav hun bogen Maratonkvinden, som kan købes i webshoppen her på sitet.

Sklerose-diagnose
Det lå ellers ikke i kortene, at Annette skulle slå løbsrekorder. For få år siden fik hun konstateret dissemineret sklerose. Men i stedet for at sætte sig passivt hen, valgte hun at tage kampen op mod sygdommen, så hun i dag er symptomløs. ”Jeg mener, at løb og marathon har en stor indvirkning på, at jeg i dag er rask” – siger Annette Fredskov.

Kun to år efter løbsrekorden løber Annette videre med endnu et projekt. Mandag den 22. juni begav hun og 12 andre løbere sig ud på landevejen mod Nykøbing Falster. Her forlader de fleste løbere gruppen, inden Annette og et par andre løbevenner begiver sig videre med færgen til Tyskland for at sætte foden i sporet mod Paris.

Det nye projekt
Med daglige distancer fra 42,3 km. til 71,3 km. tager det 19 dage at nå til Paris. Undervejs krydses grænserne til Tyskland, Holland, Belgien og endelig Frankrig. Projektet er inspireret af Team Rynkeby, men foregår i løbesko. Den lille trio rammer Champs-Élysées i Paris samtidig med Team Rynkeby.

Annette har løbet 607 marathonløb forud for turen til Paris. Hun der derfor i rigtig god form og fysisk og mentalt klar til udfordringen: ”Selvfølgelig er der sommerfugle i maven, men det er de gode sommerfugle” – siger Annette Fredskov.

De to første dage
Første dag forløb efter planen. Annette nåede til Nykøbing Falster efter knap 7 timer og 55 km. ”Det var den dejligste dag i det skønneste selskab” - skriver Annette på Twitter.

På anden dagen i Rostock bød turen allerede på store oplevelser: ” Især de sidste ti kilometer var naturskøn. Et fantastisk syn med to traner – en meget stor fugl, der skreg skingert og meget højlydt fik os til at standse op og nyde synet. Det samme gjorde de smukke blomstermarker, og vi har ikke noget, vi skal nå.” – skriver Annette.

Følg gruppen på motionslob.dk
Du kan følge trioens oplevelser fra forsiden af motionslob.dk, hvor billeder postes undervejs.

Ideen med Running 2 Paris er, at alle løbere er velkomne til at deltage i en eller flere etaper undervejs. Kun to gør Annette selskab hele vejen, Carsten Christensen og Claus Balshøj Sørensen, men flere støder til på enkelte etaper, blandt andet på den sidste bid, hvor Annette Fredskovs gruppe løber op ad Champs Élysées fredag 10. juli.

Vi ønsker Annette og alle løberne god tur...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Pernilles billede
  I min blog vil jeg udøse af min enorm ringe erfaring som løber og dele min kamp på landevejen med jer.
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Newrunners billede
  Jeg er en ny løber med store ambitioner og målsætninger

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk