Marathon nummer 100 i Ejer bjerge

Martin Bork, Admins billede

Når Horsensrun igen arrangerer Danmarks højeste motionsløb den 7 oktober, er det stik imod foreningens normale principper, at en af arrangørerne selv snører løbeskoene på løbsdagen. Men som Lars Mose fra Horsensrun forklarer. ” Jeg så lige muligheden for at løbe mit maraton nr. 100, på Danmarks højderyg, så jeg gik tiggergang til de tre andre, heldigvis var de med på ideen”. Klaus Egedesø en anden af arrangørerne fortæller. ”Da tillidsmosen stod med tårer øjnene, og sagde be om, blev vi lidt bløde i knæene. Navnet tillidsmose kommer af Lars Mose`s job som fællestillidsmand på slagteriet i Horsens.  Klaus Egedesø  forsætter. ” Og så kan vi  som eneste klub i Danmark prale af ¾ af klubbens medlemmer,  er i klubben som kræver at medlemmerne har løbet mindst 100 marathonløb, daglig tale blandt løbetosser .” Klub 100”.

Det hører med til historien, at Horsensrun kun har 4 medlemmer, Stephan Grabow med snart 200 marathon, Klaus Egedesøe 128 marathon, Lars Mose med snart 100 marathonløb,  og Morten Jensen som er prospekt i klubben, da han kun har løbet 12 marathon, til gengæld løb han 32 halv marathon i 2011. Så det er i sandhed 4 store løbetosser der har fundet sammen i Horsensrun. Om der kommer flere medlemmer i klubben afhænger af om der findes en løbetosse, som udover selv løbe vil være med til, at arrangere løb til gavn for andre, ligesom da horsensrun arrangerede slagteriløbet i 2011 og 2012 og Dansk handicap idræt fik 24.000 kr. pr. år forklarer Lars Mose.

Inden Lars Mose kan fejre sit jubilæum skal han lige løbe det lokale eventløb som nr. 99 i rækken og et ekstremløb på 111 km i bjergene omkring Zurich søen i Schweiz. Så han burde være klar til at krydse Danmarks eneste bjergkæde, ”Ejer bjerge” d. 7. oktober.

Danmarks højeste motionsløb er ikke kun et løb for total løbetosser, men henvender sig også til de mere almindelige løbere, løbet har udover maratonløbet også halv og kvart marathon, Man kan melde sig til løbet via hjemmesiden www.horsensrun.dk

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk