Marathon blandt Afrikas vilde dyr

Martin Bork, Admins billede

Mød marathonløber Inga Kofoed Andersen på Naturama, Svendborg

Torsdag d. 10. marts 2011 kl. 19-21
Inga er bidt af en gal løber og har gennemført mere end 50 marathonløb. Fire af dem er sket blandt Afrikas vilde dyr i reservatet Ntabeni som deltager i The Big Five Marathon. Kom og hør Ingas fantastiske historier, hvor du kan høre løverne brøle, mærke morgenkulden og lugte elefanterne. Historierne ledsages af en smuk billedserie fra Afrikas flora og fauna. Inga og hendes mand står begge klar ved startstregen i juni, når skuddet til The Big Five Marathon igen lyder. De skal begge forsvare verdensrekorden, som dem der har deltaget flest gange.

Køb af billetter
Prisen er 60 kr. pr. person. I prisen er kaffe og kage inkluderet. Køb billet til foredraget i Naturamas billetsalg fra 15. januar 2011 eller reserver din billet på telefon 6221 0650.

Øvrige foredrag
Foredraget er et af i alt ti foredragsaftener på Naturama. Emnerne spænder vidt. Fra hvidhvalsjagt og løveanekdoter til Danmarks Ekspeditionen og masseuddøen. Se mere på www.naturama.dk

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk