Mange børn med i Eventyrløbet

Martin Bork, Admins billede

En måned før afviklingen af Eventyrløbet er der tilmeldt over 20.000 deltagere.  Det er lidt færre end de sidste år, men børnene har trods vinterkulden fundet løbeskoene frem.

De fynske børn er ikke blevet skræmt af den hårde vinter, men er parate til at deltage i Eventyrløbet. Børnenes har deres eget løb på 2,1 km, hvor der i 2012 deltog 1087 børn. I år er der indtil nu tilmeldt 1061, og løbsledelsen hos Eventyrløbet vurderer derfor, at deltagertallet på løbsdagen bliver mellem 1100 og 1200 børn - et rekord stort antal deltagere i børneløbet.

- Det er glædeligt, at så mange børn deltager i Eventyrløbet, for børnene er med til at skabe en festlig stemning, lyder det fra løbsleder Klaus Winther, der også fortæller, at børneløbet er for piger og drenge 5-14 år. I mål får børnene udleveret en flot gavetaske og kan herfra gå forbi Idrætshallen, hvor der er børneevent med bl.a. Cirkus Flik Flak.

Onlinetilmeldingen for firmaer er afsluttet
I mandags kl. 12.00 var det sidste mulighed for online tilmelding af deltagere til firmaholdene. Det betyder dog ikke, at det er slut med tilmeldingen til Eventyrløbet. For første gang i løbet af ti år, vil der være mulighed for individuel online tilmelding. Lige som der på løbsdagen, Kr. himmelfartsdag den 9. maj kan tilmeldes i sekretariatet i Odense Idrætshal.

Løbsleder Klaus Winther oplyser, at disse deltagere ikke får udsendt deres startnummer, men kan komme forbi løbskontoret fra mandag den 29. april eller hente startnummeret i sekretariatet på løbsdagen.

Som tidligere år deltager mange firmaer i Eventyrløbet. Også i år er Odense Kommune det største hold med knap 2400 deltagere. Alle deltagere i Eventyrløbet kan se frem til en festlig oplevelse, hvor der som tidligere år sluttes af med musik. I år underholder Rugsted & Kreutzeldt fra kl. 15 på musikscenen, der placeres bag Odense Isstadion ved Kastegården tæt ved Odense Atletikstadion.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk