Mød ultraløber Jesper Kenn Olsen

Martin Bork, Admins billede

Ultraløber Jesper Kenn Olsen har løbet jorden rundt to gange! Den 1. januar 2004 lød startskuddet til det første World Run for Jesper Kenn Olsen. Ruten gik gennem Europa, Asien, Australien og Nord Amerika. I gennemsnit løb Jesper en maratondistance om dagen med en babyjogger lastet med 30 kg udstyr. Den første tur tog knap to år, hvor Jesper tilbagelagde mere end 20.000 kilometer og sled 28 par løbesko op. 

Fra nord til syd
Den 1. juli 2008 påbegyndte han en ny tur rundt om jorden. Denne gang fra nord til syd med start i Nordkapp i Norge, gennem Europa, via Mellemøsten og Sinai-ørkenen til Afrikas spids, Cape Town i Sydafrika. Herfra blev Jesper fragtet til Puntas Arenas i det sydlige Chile i Sydamerika. Løbeturen gik over Andesbjergene i fire kilometers højde, indtil han nåede Sydamerikas nordligste punkt i Colombia og fortsatte videre op gennem Nordamerika. Efter 37.000 km og fire år var han i mål. Jesper Kenn Olsen har en kandidatgrad i statskundskab, men han har de seneste år levet af ultraløb. Han er forfatter til bogen ”Jorden rundt i løb”.

Fra Sahara til Sibirien
I foredraget sætter Jesper Kenn Olsen fokus på menneskets udholdenhed og tilpasningsevne. Fra mere end 50 grader i Sahara til vinter i Sibirien, og fra monsunregn i Mozambique til frost i 4 kilometers højde i Andesbjergene. Der bliver også vist flotte billeder og videoer fra løbeturen.

Køb af billetter
Mød Jesper torsdag d. 17. januar kl. 19-21.30 på Naturama. Billetter koster 125 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Billetter reserveres på telefon 6221 0650 på hverdage kl. 10-14. Naturama har julelukket d. 20.12-2.1.2013.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mikkels billede
  Jeg har i efterhånden et halvt år trænet op til et halvmarathon, og jeg har fundet ud af et par tricks, der har gjort det meget nemmere for mig at forblive motiveret hele tiden. 1. Sæt dig mål hele...
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk