Mød ultraløber Jesper Kenn Olsen

Martin Bork, Admins billede

Ultraløber Jesper Kenn Olsen har løbet jorden rundt to gange! Den 1. januar 2004 lød startskuddet til det første World Run for Jesper Kenn Olsen. Ruten gik gennem Europa, Asien, Australien og Nord Amerika. I gennemsnit løb Jesper en maratondistance om dagen med en babyjogger lastet med 30 kg udstyr. Den første tur tog knap to år, hvor Jesper tilbagelagde mere end 20.000 kilometer og sled 28 par løbesko op. 

Fra nord til syd
Den 1. juli 2008 påbegyndte han en ny tur rundt om jorden. Denne gang fra nord til syd med start i Nordkapp i Norge, gennem Europa, via Mellemøsten og Sinai-ørkenen til Afrikas spids, Cape Town i Sydafrika. Herfra blev Jesper fragtet til Puntas Arenas i det sydlige Chile i Sydamerika. Løbeturen gik over Andesbjergene i fire kilometers højde, indtil han nåede Sydamerikas nordligste punkt i Colombia og fortsatte videre op gennem Nordamerika. Efter 37.000 km og fire år var han i mål. Jesper Kenn Olsen har en kandidatgrad i statskundskab, men han har de seneste år levet af ultraløb. Han er forfatter til bogen ”Jorden rundt i løb”.

Fra Sahara til Sibirien
I foredraget sætter Jesper Kenn Olsen fokus på menneskets udholdenhed og tilpasningsevne. Fra mere end 50 grader i Sahara til vinter i Sibirien, og fra monsunregn i Mozambique til frost i 4 kilometers højde i Andesbjergene. Der bliver også vist flotte billeder og videoer fra løbeturen.

Køb af billetter
Mød Jesper torsdag d. 17. januar kl. 19-21.30 på Naturama. Billetter koster 125 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Billetter reserveres på telefon 6221 0650 på hverdage kl. 10-14. Naturama har julelukket d. 20.12-2.1.2013.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk