Lillbælt Halvmarathon på frimærkerne

Martin Bork, Admins billede

Post Danmark udgiver i dag et nyt frimærke med en kvindelig løber på den 21,0975 kilometer lange løberute, som Lillebælt Halvmarathon er.

 

- Det nye frimærke er en del af vores nye serie med de fire folkelige sportsgrene halvmarathon, landevejscykling, mountainbike og svømning. Det er sportsgrene, der kan dyrkes på alle niveauer, i klub, alene eller med venner, og som har bred, folkelig opbakning i Danmark, siger Martin Pingel, designchef i Post Danmark Frimærker.

 

Næste Lillebælt Halvmarathon foregår 7. maj 2016, hvor deltagerne undervej løber ad en smuk og meget afvekslende rute, der bl.a. fører dem forbi Hindsgavl Slot ved Middelfart og hen over Lillebæltsbroen to gange.

 

- Lillebælt Halvmarathon blev grundlagt for otte år siden, og med 11.000 deltagere er løbet i dag det næststørste halvmaratonløb i Danmark, kun overgået af Copenhagen Half Marathon, siger løbsleder Mads C. Stryhn.

Frimærket udkommer i værdien 8,00 kr. Det kan købes på landets posthuse, i Post Danmarks netbutik samt i Mobilshoppen via Post Danmarks app fra 31. marts.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...
 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk