Lillbælt Halvmarathon på frimærkerne

Martin Bork, Admins billede

Post Danmark udgiver i dag et nyt frimærke med en kvindelig løber på den 21,0975 kilometer lange løberute, som Lillebælt Halvmarathon er.

 

- Det nye frimærke er en del af vores nye serie med de fire folkelige sportsgrene halvmarathon, landevejscykling, mountainbike og svømning. Det er sportsgrene, der kan dyrkes på alle niveauer, i klub, alene eller med venner, og som har bred, folkelig opbakning i Danmark, siger Martin Pingel, designchef i Post Danmark Frimærker.

 

Næste Lillebælt Halvmarathon foregår 7. maj 2016, hvor deltagerne undervej løber ad en smuk og meget afvekslende rute, der bl.a. fører dem forbi Hindsgavl Slot ved Middelfart og hen over Lillebæltsbroen to gange.

 

- Lillebælt Halvmarathon blev grundlagt for otte år siden, og med 11.000 deltagere er løbet i dag det næststørste halvmaratonløb i Danmark, kun overgået af Copenhagen Half Marathon, siger løbsleder Mads C. Stryhn.

Frimærket udkommer i værdien 8,00 kr. Det kan købes på landets posthuse, i Post Danmarks netbutik samt i Mobilshoppen via Post Danmarks app fra 31. marts.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk