Lillbælt Halvmarathon på frimærkerne

Martin Bork, Admins billede

Post Danmark udgiver i dag et nyt frimærke med en kvindelig løber på den 21,0975 kilometer lange løberute, som Lillebælt Halvmarathon er.

 

- Det nye frimærke er en del af vores nye serie med de fire folkelige sportsgrene halvmarathon, landevejscykling, mountainbike og svømning. Det er sportsgrene, der kan dyrkes på alle niveauer, i klub, alene eller med venner, og som har bred, folkelig opbakning i Danmark, siger Martin Pingel, designchef i Post Danmark Frimærker.

 

Næste Lillebælt Halvmarathon foregår 7. maj 2016, hvor deltagerne undervej løber ad en smuk og meget afvekslende rute, der bl.a. fører dem forbi Hindsgavl Slot ved Middelfart og hen over Lillebæltsbroen to gange.

 

- Lillebælt Halvmarathon blev grundlagt for otte år siden, og med 11.000 deltagere er løbet i dag det næststørste halvmaratonløb i Danmark, kun overgået af Copenhagen Half Marathon, siger løbsleder Mads C. Stryhn.

Frimærket udkommer i værdien 8,00 kr. Det kan købes på landets posthuse, i Post Danmarks netbutik samt i Mobilshoppen via Post Danmarks app fra 31. marts.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14200:

Anne Louise Sofie Larsens billede
Hvem er jeg. Ung pige på 37 år. Først startet med at løbe i januar 2019. Har nu løbet mit halv...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Samsø Marathon 2019