Løber nummer 7000 har tilmeldt sig Aarhus City Halvmarathon

Martin Bork, Admins billede

Det bliver et brag af en fest når mere end 7000 løbere fra hele landet indtager gader og stræder i Aarhus, og med 30 dage til startskuddet ser det ud til, at målet på 8000 deltagere er inden for rækkevidde.

For løbere og tilskuere venter der en oplevelse, som ikke er set magen til i Aarhus. Mere end 15 steder på ruten vil der være underholdning – det er alt fra samba, mavedanser, rock, DJ’s, Pigegarden, Olietønder og meget meget mere… Og i start og målområdet på Frederiks Allé foran Musikhuset vil der være boder, børneteater, musik, og storskærme så man kan følge løbet live ude fra ruten.

Allerede fra fredag d. 1. juni vil området ved Musikhuset og Ridehuset summe af liv og glade mennesker, når der åbnes for Expomesse i Ridehuset. Og lørdag går det igen løs, med bl.a. pasta party for løberne.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk