Løber du for livet !

Martin Bork, Admins billede

Er du begyndt at løbetræne? Savner du inspiration, gode tips og råd? Det kan du får på en inspirationsdag med løbestilsanalyse lørdag den 16. april klokken 10 - 16 i Odense.

En af landets mest erfarne løbetrænere Henrik Lund Jensen vil give dig et mini-kursus i løbetræning og formidle oplevelse, sjove former for træning og gode råd, så du kommer godt i gang.

Fysioterapeut og tidligere eliteudøver Arne Sørensen vil fortælle om typiske løbe-skader, foretage en professionel løbestilsanalyse og rådgive omkring løbestil og det optimale skokøb. Se www.asfysioterapi.dk.

Kurset henvender sig til begyndere, der gerne vil kunne løbe 5 - 10 km her i 2011. Prisen for denne spændende dag omkring løb er 875 kr. , som dækker foredrag, træningssessioner, løbestilanalyse, sandwich, frugt og vand m.m.

Tilmelding på: hlund@dsa-net.dk.

Yderligere informationer på tlf. 20292815 (træffes ikke 16. - 23.3.), alternativt 63111159.

Arrangementet afvikles i samarbejde med H.C. Andersen Marathon og LøbeXperten

Med løberhilsen

Henrik Lund Jensen & Arne Sørensen

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning
 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Alex Hansens billede
  Her på min blog vil jeg dele mine oplevelser og forhåbentlig møde en masse dejlige menesker der kan gi et skulderklap eller et spark eller måske bare et godt råd.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk