Løbefest omkring Kronborg

Martin Bork, Admins billede

Den 2. juni vil sveddryppende og entusiastiske løbere fylde op på voldene om Kronborg, når de gamle brosten for anden gang lægger granit til Kronborgstafetten. Tilmeldingen er åben nu, og i år er der plads til 500 ekstra deltagere. Men erfaringen viser, at der bliver rift om pladserne.

Den 2. juni 2015 vil op mod 2000 løbere dyste mod hinanden, når Kronborgstafetten skydes i gang. De skal sammen med deres stafethold tilbagelægge to km rundt om Kronborg og med udsigt til Sverige dyste om hvem, der kan nå flest runder på 90 minutter. Tilmeldingen til kommunens største løbefest åbner nu.

-          Jeg glæder mig til at gentage sidste års succes, og sammen med resten af kommunens ansatte og erhvervs- og foreningslivet holde en løbefest i Helsingør, der slår DHL stafetten med længder. Derfor er vi meget taknemlige for den store opbakning, vi får fra de frivillige kræfter. Kronborgstafetten er for alle, og med udsigt til Kronborg, Sverige og Helsingør by er det ingen sag at løbe de to kilometer, siger Helsingør Kommunes borgmester Bendikte Kiær med et glimt i øjet. 

Løbet er åbent for alle firmaer, institutioner, foreninger, organisationer og familier, som kan samle et stafethold på op til fire deltagere.

-          Vi var med sidste år, og for os blev det en kombineret løbe og sommerfest i de smukkeste omgivelser. Først 90 minutter hvor stafetten gik fra hånd til hånd, og stemmerne blev hæse af at heppe på hinanden. Bagefter blev vi budt inden for i den smukke gamle værftshal, hvor vi spiste ved langborde og nød aftenen sammen med kollegaerne, familien og venner, siger Piet Petersen, der er Direktør i Spar Nord.

Et stafethold består af fire personer (man kan også være færre, dog mindst to deltagere, hvis man vil løbe mere). De fire deltagere skal løbe eller lunte ruten på skift, som er på 2 km og slynger sig rundt om Kronborg. På ruten vil deltagerne møde flere indslag spredt ud over området til fornøjelse og ekstra energi. Det gælder om, at holdets stafet, i helt eget tempo, kommer flest gange rundt om Kronborg på 90 minutter.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk