Løb på den midtjyske motorvej - over Danmarks længste dalbro!

Martin Bork, Admins billede

Der forventes 10.000 deltagere, når DGI og en række lokale klubber og foreninger i juni afvikler motionsløb hen over Danmarks længste dalbro.

Lørdag den 30. juni, den første dag i skolernes sommerferie, er der mulighed for at løbe henholdsvis ½ maraton, 10 km eller 5 km og dertil en Walk på 5 km.

Start- og målområde er placeret ved Funder Kirkeby lige vest for Silkeborg, og alle deltagerne kommer to gange hen over den 750 meter lange og 30 meter høje bro over Funder Ådal. Her er en fantastisk udsigt ud over det kuperede skovområde Hørbylunde Bakker og ned over åen.

Motorvejsstrækningen mellem Bording og Funder bliver åbnet i sensommeren 2012, og det er derfor en enestående mulighed for at kombinere god motion med en fantastisk naturoplevelse! Og så er det samtidig eneste chance for at passere broen uden hjul. Når motorvejen åbner, er det for sent.

Løbet arrangeres i et samarbejde mellem DGI Midtjylland og 7 lokale foreninger:  Funder GF, Funder Løbeklub, Funder Lokalråd, Bording Løbeklub, Silkeborg Atletikklub, Silkeborg Motions- og Triklub samt Silkeborg Løbeklub.

Få mere information på løbets hjemmeside.

Vi har netop åbnet for tilmeldingen, og i løbet af de første 2 døgn er der indløbet over 2.000 tilmeldinger!

Så meget tyder på, at arrangørerne når det maximale deltagerantal på 10.000.

Samme weekend er der Riverboat Jazzfestival i Silkeborg. Jazzmusikken vil bestemt også sætte præg på start- og målområdet, og efter løbeturen er det jo oplagt at tage en tur ind til Silkeborgs midtby og nyde musikken og stemningen

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk