Løb om slagteriet med Frida og Ferdinand

Martin Bork, Admins billede

Danish Crown stiller med sine absolut to største favoritter, Frida og Ferdinand, når løberne for tredje gang slippes løs rundt om slagteriet.

Løbet foregår søndag 15. april, og der er distancer for alle - lige fra begynderløb på 2,6 km. til de helt seje ultraløbere, som løber i 6 timer.

Da Ferdinand så, at løbet var kommet med i super 6 timer-serieløbet, var han klar.

”Det er muuuuuuuuhligt, der sidste år blev løbet 74,96 km, men det var jo en på to ben, jeg agter med mine 4 ben at løbe det dobbelte”.

Og tilføjer: ”Det er godt nok mit første løb, men jeg går i skarp træning, når jeg kommer på græs her i foråret”.

Frida, som deltog sidste år, på to runder (2,7 km) er knap så fokuseret på at vinde. For hende gælder det bare om at være med.

Anderledes løb
”Sidste år gik det rigtig godt, indtil jeg kom til depotet. Her var der alt, hvad en gris kunne begære, så min vægt steg med 2 kilo, det er, hvad jeg kalder for svineheld. Desuden spillede JA-marathon band op til fest, så skinkerne nærmest skreg på at bevæge sig, hvilket for en gris var en kæmpeoplevelse”.

JA-marathon band kommer igen i år og spiller deres løbe- og danseglade musik.

Danish Crown-maskotterne er godt tilpas med, at overskuddet fra løbet går til Dansk Handicap Idræt.

”Jeg glæder mig til igen at hilse på racerunnerne fra Dansk Handicap Idræt. Sidste år gav de løbet et ekstra positiv grynt”, siger Frida.

Det er arrangørforeningen Horsensrun, der står bag løbet, som har udviklet sig til noget af en løbefest.

”Vi har jo specialiseret os i løb på korte ruter, som lægger op til samvær og god stemning, men som selvfølgelig har et konkurrence-element, som der er i alle løb. Vores vision er at lave anderledes løb og støtte gode formål, og det mener vi, at slagteriløbet lever op til” siger Lars Mose fra Horsensrun.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk