LØB MED HJERTET – start efterårsferien

Martin Bork, Admins billede

HCA Marathon som i mange år har afviklet iForm LØBET sammen med magasinet af samme navn, inviterer på søndag den 16. oktober kl. 11 til HJERTELØBET, også i samarbejde med livsstilsmagasinet I Form.

Løb er noget af det sundeste, du kan gøre for dit hjerte. Løb med til I Form HJERTELØB, der ikke alene gavner dig og alle de hjerteveninder og venner, du kan lokke med, men også andres hjerter.

 

HJERTELØBET afvikles fra Bækholmskolen på Niels Bohrs Allé og tilbyder distancer på 5 km og 10 km.

”Vi glæder os til endnu et godt i FORM Hjerteløb her i Odense i samarbejde med HCA Marathon. Sidste år havde Hjerteløbet i Odense det højeste antal deltagere ud af de fem løb, der var i Danmark. Vi håber også, at der i år kommer rigtig mange og løber eller går med. Motion er nemlig et af de vigtigste elementer i kampen mod hjerte-kar-sygdomme, og gang og løb er en nem måde at komme i gang på.

Det dejlige ved gang og løb er jo, at du kan dyrke den alle steder og hvornår du vil.

Gang og løb er godt for både dit hjerte og din hjerne. Fysisk inaktive personer har nemlig dobbelt så stor risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdomme som fysisk aktive. Bare 30 minutters daglig fysisk aktivitet kan mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme med 30 %. Når du går eller løber, skaber du også nye hjerneceller og de forskellige områder i hjernen bliver desuden bedre til at kommunikerer med hinanden. Gang og løb forebygger og afhjælper også stress, dårligt humør og depression. Så det er bare om at komme i gang”.

”Hjerte-kar-sygdom er en af de hyppigste dødsårsager hos kvinder i Danmark, og desværre dør 18 kvinder hver eneste dag af netop en hjerte-kar-sygdom. Men vi kan ændre ved denne kedelige statistik bl.a. via fysisk aktivitet, som at deltage i løb og gang”. I FORM Hjerteløbet i Odense er med til at øge opmærksomheden på kvinder og hjerte-kar-sygdomme, og det er vi rigtig glade for”. Forhåbentlig får folk også lyst til at løbe eller gå noget mere i hverdagen efter, de har været med til et godt løb som dette”.

Ved arrangementet sidste år mødte over 600 deltagere frem, for at bakke op om den gode sag, da 25 kr. af tilmeldingsgebyret går til Hjerteforeningen. 

Der løbes på spændende ruter med udgangspunkt fra Bækholmskolen, bl.a. gennem den efterårsklædte Kohaveskov og på det meget fine stisystem i området. 

HJERTELØBET er for både kvinder og mænd, så hvorfor ikke løbe en tur med hjertet, i mere end en forstand!

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk