Løb for et godt formål med Lillebælt Halvmarathon

Martin Bork, Admins billede

Lillebælt Halvmarathon giver 500 ”gratis” startnumre til velgørenhed. Projektet hedder "Løb for andre" og går ud på, at du skal sælge aktier i dit eget løb, som du donere til et godt formål.

"Løb er en individfokuseret sport, hvor fokus er på den enkeltes præstation. Lillebælt Halvmarathon mener, tiden er inde til også at tænke på andre, når man løber. Derfor giver vi, som det første løb i Danmark, deltagerne mulighed for både at gøre noget godt for andre, når de løber," siger løbsleder Mads Stryhn.

De 500 startnumre bliver fordelt efter 'først til mølle' princippet. Når løberne har tilmeldt sig "Løb for andre", får de sammen med deres startnummer nogle aktier på henholdsvis 100 kr, 200 kr og 500 kr. Aktierne kan både afsættes til familie, venner, bekendte eller firmaer. Der er intet loft på, hvor mange aktier hver enkelt løber må sælge. Den deltager, som kan sælger flest aktier, vil på løbsdagen blive præmieret. Undervejs i forløbet vil der være konkurrencer indlagt eks. Hvem der samler flest penge ind den pågældende måned. Den enkelte løber kan valgfrit donere sine aktie-penge til henholdsvis: Støt Soldater og Pårørende, Børnecancerfonden eller Julemærkehjemmet. Det forventes dog at løberne som minimum sælger for 1000 - 1500 kr. for at få det gratis startnummer.

Særbehandling
De deltagere, der løber for andre, får ud over et ”gratis” startnummer også særlige privilegier på løbsdagen. Lillebælt Halvmarathon har lavet et særligt VIP-område for løbere, der løber for et godt formål. Her er der blandt andet fri forplejning med mad og drikke, samt gratis massage til dem, der har trætte stænger efter løbet. De får også en særlig T-shirt, så både deltagerne og tilskuerne kan se, hvem der løber for andre. Selvfølgelig får de også årets Lillebælt Halvmarathon løbe T-shirt, som alle deltagerne får.

De løbere, der ikke når at få et af de ”gratis” startnumre, kan stadig løbe for den gode sag. Således kan alle ved tilmeldingen donere 100 kr. til en af de tre hjælpeorganisationer. Som tak vil de på deres løbs T-shirt, som alle deltagerne får, få et bånd på ærmet der viser at de har doneret penge. På løbsdagen kan de således stadig tage del i den statement Lillebælt Halvmarathon sammen med de tusindvis af deltagere ønsker lave: Løb for andre.

 

#1

FrederikGregersens billede

Inspirerende tilgang at man lokker med VIP fordele for at støtte velgørenhed samtidig med man får den personlige tilfredsstillelse der er ved at gennemføre et sådan løb! Hvis bare jeg havde kondien til at deltage havde jeg gjort det ;) 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Hans Christians billede
  Mine løbeoplevelser. Træning, løb og alt imellem - så længe der er bevægelse involveret. Håber at dele spændende løbeoplevelser med forhåbentlig mange læsere.
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14589:

Claus Trusts billede
Nybegynder. Løber 5-7 km 3-4 gange om ugen, Har aldrig deltaget i løb, men vil gerne i gang. Har et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk