Løb dig sund for velgørenhed

Martin Bork, Admins billede

Nu er der endnu større motivation til at snøre skoene og komme i gang med løbetræningen. 3. maj 2015 afholdes det nye velgørenhedsløb YOU RUN for første gang, hvor du kan støtte en sag, du brænder for, med dine kilometer.  Indsamlingen går til Folkekirkens Nødhjælp, Kræftens Bekæmpelse, Læger uden Grænser og Scleroseforeningen, og vil du være med, skal du snart i gang med træningen ...

Aldrig før har vi danskere løbet så mange arrangerede løb. Løb er sund træning og det fylder stadig mere i vores fritids- og motionsvaner. Samtidig er det blevet mere almindeligt, at vi gennemfører motionsløb og maraton. Men ofte handler løbet om vores personlige indsats og udfordringen i at nå målstregen. Det vil de fire NGO’er Kræftens Bekæmpelse, Folkekirkens Nødhjælp, Scleroseforeningen og Læger uden Grænser samt arrangørerne bag YOU RUN - løb for din sag nu lave om på.

Som deltager dedikerer du din onlineindsamling og løb til en af de fire organisationer ved tilmeldingen.  Du kan vælge mellem at løbe et kvart- eller halvmaraton. Med YOU RUN handler det ikke kun om at stå distancen på selve dagen, men i høj grad også om træningsforløbet og indsamlingen op til.

Fælles om et større formål

YOU RUN er for alle. Du skal ikke være en haj på løbebåndet for at deltage. Carsten Jagerkilde, en af initiativtagerne bag løbet, forklarer: ”Vi syntes, der manglede et løb med et større fælles formål. YOU RUN er mere end bare et løb. Det er en platform, hvor vi kan stå sammen, kombinere kræfterne og med handling vise vores støtte til en større velgørenhedssag – og samtidig skabe en positiv og unik oplevelse omkring det”.

Du kan derfor også stille op som hold med fx virksomheden, vennerne eller naboen – og skabe løbefællesskaber, hvor du træner og løber sammen med andre for en fælles sag.

Den unikke rute med Københavns Inderhavn som arena er af samme grund ikke udvalgt med fokus på optimale tider og fodsåleræs; med kringlede gader og billedskønne omgivelser vil YOU RUN skabe en anderledes oplevelse for deltagerne. Som deltager vil du bl.a. være de første til at gennemføre et løb over den nyetablerede Inderhavnsbro over Københavns Havn.

Løb foran og skab forandring

Indsamlingen foregår ved, at du som enkeltperson, eller som team, får din egen onlineprofil, hvor venner, familie, kolleger og andre interesserede kan følge den ugentlige træning og strabadserne op til d. 3. maj. Skulderklap, donationer til indsamlingen og et personligt heppekor er her med til at gøre træningen og løbet til en fælles indsats.  Herfra er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du vil skabe opmærksomhed om din sag og få gang i din onlineindsamling.

At kombinerer løb med velgørenhed er positivt for både dem, som deltager, og for organisationerne. ”Vi har i en periode været på udkig efter et løb med længere distancer, og hvor det primære formål er velgørenhed, fortæller Seniorprojektleder fra Kræftens Bekæmpelse, Lise Atzen Bjerregaard, og fortsætter: Med YOU RUN kan deltagerne samle ind til den sag, som de brænder mest for. At eventen er bygget op omkring løb, er også vigtigt for os, da vi ved, at fire ud af ti kræfttilfælde kan forebygges blandt andet ved hjælp af motion og sund livsstil." 

Sammen om den personlige indsats

Netop det at holde fast i løbetræningen og opretholde gejsten hele vejen kan være svært. Med startskud d. 3. maj holdes din motivation oppe med løbefællesskaber, støtte fra netværket og engagementet til den sag, du brænder for.

Du kan tilmelde dig og finde mere information på YOU RUN’s hjemmeside herunder.

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk