Løb dig glad – med ALT for damerne

Martin Bork, Admins billede

Med tre nye byer og masser af nye fordele for deltagerne, bliver ALT for damernes Kvindeløb 2010 årets sjoveste og bedste motionsløb.

Der er garanti for store smil og gode oplevelser, når ALT for damerne den 31. maj i Silkeborg byder velkommen til det første af årets 8 Kvindeløb. I år udvider vi nemlig succesen, så kvinder i både Silkeborg (31/5), Odense (2/6), Århus (7/6), Fredericia (8/6), København (14, 15 og 16/6) og Aalborg (21/6) kan trække i løbetøjet og have en dejlig løbedag med veninder, søstre, mødre, døtre eller kolleger.

”ALT for damernes Kvindeløb har altid været det største løb, og i år håber vi at endnu flere kvinder vil melde sig til. Vi besøger tre nye byer, og vores nye partner, SSport, vil medvirke til at alle deltagere får en fænomenal dag. Alt i alt håber vi på 45.000 kvinder på løberuterne,” fortæller Camilla Frank, chefredaktør på ALT for damerne.

Målbare fordele

Hvad er det første, du tænker, når du krydser målstregen? At du vil kende din tid, selvfølgelig. Det ved vi på ALT for damerne, og derfor har vi sørget for, at du får en sms med din præcise tid, i det øjeblik du er i mål. Og når du kommer hjem og har fået et bad, kan du klikke ind på vores website og se en video fra det øjeblik, du krydser målstregen.

Gaver, gaver, gaver

Vi ved godt, at det kan være hårdt at komme i form – så derfor venter der naturligvis også en bunke gaver på den anden side af målstregen. Alle løbere kan glæde sig til en specialdesignet løbe-T-shirt i professionel kvalitet samt en goodiebag, der bugner af labre sager. Hvis du vil vide mere om, hvad du får, kan du løbende tjekke det på www.altfordamerne.dk/kvindeloeb.

Sådan melder du dig til:

Klik ind på www.altfordamerne.dk/kvindeloeb og meld dig til. Det koster 175 kroner – uanset om du vælger at løbe 5- eller 10-kilometers-ruten. Når du har meldt dig til, er du samtidig oprettet som bruger på vores løbesite og kan gå i gang med at bruge det med det samme.

Vi glæder os til at løbe med dig.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk