Løb for dem, der ikke kan

Martin Bork, Admins billede

For tredje år i træk afholdes det globale velgørenhedsløb Wings for Life World Run i Danmark. Det sker den 7. maj på nøjagtig samme tidspunkt i mere end 35 lande fordelt på fem kontinenter. Løbet vil som de forrige år samle tusindvis af løbere – alt fra motionister til professionelle eliteløbere.

100% af deltagergebyret går direkte til non-profit organisation Wings for Life, der arbejder med helbredelse af rygmarvsskader.

 

Hvert år pådrager ca. 130 danskere sig en rygmarvsskade som følge af en ulykke eller sygdom. En skade på rygmarven har mange følgetilstande såsom reduceret eller manglende førlighed og følelse samt påvirkning af bl.a. blære- og tarmfunktion. Med den rette forskning er der håb for, at flere af de ramte kan genvinde dele af deres førlighed.

 

Wings for Life Runhar i Danmark stor opbakning fra de to danske landsdækkende foreninger RYK – Rygmarvsskadede i Danmark og Ulykkespatientforeningen, som begge arbejder for at forbedre levevilkårene og øget livskvalitet for mennesker med rygmarvsskade blandt andet med hensyn til behandling, forskning, sociale forhold og ligestilling.

Forskere rundt om i verdenen kæmper hårdt for at knække koden, der vil gøre det muligt at reparere ødelagte nerver i rygmarven. Men forskning er kostbar. Derfor sætter vi stor pris på Wings for Life World Run, der er med til at give forskningen et skub i reparation af rygmarvsskader”, fortæller RYKs formand Helle Schmidt, der håber på et snarligt gennembrud.

”Vi håber, at rigtig mange rundt om i landet vil støtte den gode sag og donere 100 kr. til forskningen - og løbe for dem, der ikke kan”.

 

Aarhus har været Danmarks værtsby i 2015 og 2016, men i år kan der løbes hvor som helst med Wings for Life World Run app’en, der gratis kan downloades. Med Wings for Life World Run app’en, kan man deltage i den globale løb og løbe sammen med tusindvis af andre løbe, hvor end man befinder sig. Når appen er downloadet, fungerer App Run på samme måde som det officielle løb. 30 minutter efter deltagernes start, begynder en virtuel mållinjebil, som gradvist indhenter dig. Løbet har ingen fast distance, og alle kan derfor sætte deres egne mål.

 

For at støtte Wings for Life World Run og løbe for dem, der ikke kan, skal man registrere sig. Registreringsgebyret koster 100 kr., og 100% af overskuddet går direkte til non-profit organisationen Wings for Life, der arbejder med helbredelse af rygmarvsskader.

 

For dem som har lyst, vil der ligeledes være en 1,5 km afmærket rute i Aarhus omkring Marselisborghallen og i de smukke omgivelser omkring Ceres Park og Friheden Tivoli, hvor blandt andre Wings for Life World Run ambassadøren Jason Watt og familie vil deltage i løbet.

Det er igen en absolut fornøjelse at støtte op om dette unikke løb. Jeg støtter op om Wings for Life World Run fordi det er et fantastisk formål, sag og organisation, som skaber vigtige midler til forskning inden for rygmarvsskader. Det er vigtig for mig at få sat mere fokus på rygmarvsforskning og det kan dette løb bestemt være med til. Udtaler Jason Watt.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13636:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør