Læsø den 26 juni – Danmarks fladeste marathonrute!

Martin Bork, Admins billede

Læsø den 26 juni – Danmarks fladeste marathonrute!

Øen i Kattegat mellem Frederikshavn og Göteborg har sit eget lille succesfulde marathonløb. Siden 2004 har øens badehotel arrangeret marathon på Læsø.

“Vi stræber ikke efter deltagerboom eller efter at blive et stort marathonløb – det egner konceptet med hyggelig stemning i frugthaven og efterfølgende kvalitetsbuffet til deltagerne sig ikke til”, fortæller hoteldirektør og stævneleder Ole Lind.

Der er derfor en øvre grænse på ca. 400 deltagere til løbet på Læsø. Ruten er en “rigtig” marathonrute, der går gennem fantastisk flot natur og næsten uden trafik. De små landeveje har fin asfalt og suppleres med mindre stykker skovvej gennem b.l.a. Danmarks største område med birkeskov og rensdyrlav. Der tilbydes også ½-marathon med en rute der langt hen af vejen følges med marathonruten...

Servicen på løbet har altid været prioriteret højt – således er der mange gode depoter med både vand, sportsdrik fra Maxim, bananer og energigel. Vejvisningen og kilometerafmærkningen har på forbilledligvis været udført af det lokale Hjemmeværn med assistance fra Frederikshavn. Efter målgang disker Strandgaardens superkokke op med buffet som sjældent set til sportsarrangementer – der serveres fadøl og stemningen er helt i top med levende musik.

Der er arrangeret pakketure med færgefart og startafgift inkluderet. Det er også muligt at lave en lille ferie ud af turen til Læsø.

Læs mere her: http://www.hotel-strandgaarden.dk/L%C3%A6s%C3%B8%20Rundt.htm

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk