Kvindeløbet Odense

Martin Bork, Admins billede

Tilmeld dig senest den 5. maj og deltag i lodtrækningerne om 5 gavekort á 2000 kroner fra MEGA Møbler og 5 løbesæt fra Sydbank.

Det bliver mere og mere populært at deltage i kvindeløb, hvor der ikke er plads til mandehørm og spidse albuer. Eventyrløbets hyggelige kvindeløb afvikles i år på Engen Fruens Bøge onsdag den 8. juni. Der kan løbes enten 5 km eller 10 km, og efter løbet kan der hygges med veninderne. Mange får også mændene til at servicere med kaffe og kage.

Gavepose og lækker T-Shirt
Alle deltagere i Kvindeløbet får en smart svedtransporterende løbe-T-shirt, der er fri for sponsorlogoer og en gavepose med flotte sponsorgaver. Se nærmere på www.ogf.dk

Løb 5 eller 10 km
Du vælger selv, om du vil løbe 5 km eller 10 km. Ruterne er en 5 km-rundstrækning ved Engen i Fruens Bøge, som for 10 kilometerens vedkommende skal gennemløbes to gange. Alle løbere får registreret deres tid med engangchip fra ChampionChip, og løberne bliver sendt af sted i grupper opdelt efter forventet løbstid. Der er opsat væskedepot på rundstrækningen, og undervejs på ruten vil opstillede skilte og officials hjælpe alle på rette vej.

Meld dig til, før det er for sent
Det koster indtil den 29. maj 170 kr. at deltage i Kvindeløbet Odense. Fra den 30. maj er prisen 220 kr. Se nærmere om tilmelding på ogf.dk – hvor du også kan finde oplysninger m.m og lave et print af indbydelsen.

Kvindeløbet Odense arrangeres af Eventyrløbet og OGF og overskuddet går til støtte til ungdomsarbejdet i OGF.

Har du spørgsmål om Eventyrløbets kvindeløb, så ring på tlf. 65 91 57 13 eller mail: info@ogf.dk

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk