Kvindeløbet Odense

Martin Bork, Admins billede

Tilmeld dig senest den 5. maj og deltag i lodtrækningerne om 5 gavekort á 2000 kroner fra MEGA Møbler og 5 løbesæt fra Sydbank.

Det bliver mere og mere populært at deltage i kvindeløb, hvor der ikke er plads til mandehørm og spidse albuer. Eventyrløbets hyggelige kvindeløb afvikles i år på Engen Fruens Bøge onsdag den 8. juni. Der kan løbes enten 5 km eller 10 km, og efter løbet kan der hygges med veninderne. Mange får også mændene til at servicere med kaffe og kage.

Gavepose og lækker T-Shirt
Alle deltagere i Kvindeløbet får en smart svedtransporterende løbe-T-shirt, der er fri for sponsorlogoer og en gavepose med flotte sponsorgaver. Se nærmere på www.ogf.dk

Løb 5 eller 10 km
Du vælger selv, om du vil løbe 5 km eller 10 km. Ruterne er en 5 km-rundstrækning ved Engen i Fruens Bøge, som for 10 kilometerens vedkommende skal gennemløbes to gange. Alle løbere får registreret deres tid med engangchip fra ChampionChip, og løberne bliver sendt af sted i grupper opdelt efter forventet løbstid. Der er opsat væskedepot på rundstrækningen, og undervejs på ruten vil opstillede skilte og officials hjælpe alle på rette vej.

Meld dig til, før det er for sent
Det koster indtil den 29. maj 170 kr. at deltage i Kvindeløbet Odense. Fra den 30. maj er prisen 220 kr. Se nærmere om tilmelding på ogf.dk – hvor du også kan finde oplysninger m.m og lave et print af indbydelsen.

Kvindeløbet Odense arrangeres af Eventyrløbet og OGF og overskuddet går til støtte til ungdomsarbejdet i OGF.

Har du spørgsmål om Eventyrløbets kvindeløb, så ring på tlf. 65 91 57 13 eller mail: info@ogf.dk

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14835:

Henrik Christensens billede
Glad motionsløber

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk