Kronprins Frederik og Helle Thorning-Schmidt skyder VM Halvmaraton i gang

Martin Bork, Admins billede

Når 300 eliteløbere og 30.000 motionsløbere skal løbe VM Halvmaraton i København og på Frederiksberg lørdag 29. marts, bliver de skudt i gang af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik og statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Startskuddet symboliserer afslutningen på såvel løbernes som arrangørernes forberedelser og markerer samtidig starten på konkurrencen og festen. Vi er derfor meget beærede over Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederiks og statsminister Helle Thorning-Schmidts medvirken i eventen som officielle startere af VM Halvmaraton, udtaler direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen.

Med IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton har man for første gang nogensinde kombineret et verdensmesterskab i halvmaraton med et motionsløb. Det 30.000 store motionsfelt gør ydermere eventen til en gigantisk løbefest midt i København.

Den 21,0975 km lange VM-rute går igennem det indre København, Østerbro, Frederiksberg og Vesterbro. Start og mål er Christiansborg Slotsplads, hvor statsminister Helle Thorning-Schmidt skyder elitekvinder i gang kl. 12.30 og Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik skyder eliteherrer og motionsløbere i gang lørdag 29. marts kl. 12.55.

Helle Thorning-Schmidt byder endvidere velkommen til VM med en officiel åbningstale kl.12 umiddelbart efter at, Det Internationale Atletikforbunds Præsident, Lamine Diack har budt velkommen.

AAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 - kort fortalt

Hvor: København og Frederiksberg (start og mål ved Christiansborg slotsplads)

Hvornår: Lørdag 29. marts 2014

Hvem deltager i løbet: Et elitefelt bestående af ca. 300 af verdens bedste løbere fra cirka 72 nationer efterfulgt af 30.000 motionsløbere.

Hvem arrangerer løbet: Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event Denmark, Wonderful Copenhagen, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk