Kom og vær med til at lyse Danmark op

Martin Bork, Admins billede

I år afholdes der igen Refleksløbet i Gentofte og for første gang i Svendborg, og du kan være med til at hjælpe med at lyse op. Løbet afholdes efter mørkets frembrud ved Cafe Jorden Rundt i Gentofte samt ved Centrumpladsen i Svendborg og er et sjovt arrangement for hele familien, hvor alle er velkomne.

Børneulykkesfonden arrangerer i år Refleksløbet i samarbejde med DGI, Codan og 3M for at skabe opmærksomhed omkring brugen af reflekser, når man bevæger sig i trafikken. Løbet afholdes d. 23. oktober fra kl. 18.00– samme dato som Årets Refleksdag – om aftenen ved Cafe Jorden Rundt i Gentofte og ved Centrumpladsen i Svendborg.

For de voksne og de ældre børn er der en rute på 3 eller 5 km i Gentofte og 2,5 eller 5 km i Svendborg – man vælger selv om man vil løbe eller gå, men der er tidtagning til dem, der ønsker det. Alle voksne deltagere får løbehandsker, refleksvest, refleks med diodelys og til de første 200 deltagere er der en pandelampe.

Når du tilmelder dig Refleksløbet, støtter du samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde for at øge børns sikkerhed i trafikken.

Refleksmanden løbet med de yngste
Som en del af Refleksløbet afholdes der desuden børneløb, hvor Refleksmanden som noget nyt skal løbe med. I Gentofte og Svendborg vil der være Centimeter Maraton for de yngste deltagere. Alle børn mellem 2-10 år kan tilmelde sig løbet, hvor ruten måler 42.195 cm (421,95 m) og ikke 42.195 meter, som vi normalt kender det.

Løbet koster 100 kr. pr. barn, og ved tilmelding støtter man samtidig Børneulykkesfondens forebyggende arbejde for at øge børns sikkerhed i Danmark. Alle deltagere får udleveret en løbspose, som bl.a. indeholder refleksvest, lommelygte m.m. og et diplom, når de kommer i mål. Desuden får alle børnene også en guldmedalje.

Der er åbent for tilmelding
Tag børnene, familien eller kollegaen under armen og mød os til en hyggelig aften i Gentofte ved Cafe Jorden Rundt eller i Svendborg ved Centrumpladsen. Du kan læse meget mere om alle aktiviteterne og tilmelde dig på løbets hjemmeside.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk