Klassisk oplevelsesløb på den sidste lørdag i april

Martin Bork, Admins billede

Skjern Å Running Challenge 2014 - alle kæmper om at komme først fra Tarm til Skjern

Lørdag den 26. april indbydes der for 9. gang til Skjern Å Running Challenge. I de foregående otte udgaver af det klassiske, vestjyske løb har rekordstore felter af løbere fra hele landet - og fra udlandet - været til start. Og flere end 10.000 deltagere har gennem årene været med på de fire traditions-distancer mellem startbyen Tarm og målbyen Skjern.

Kapløb mod målbyen

- Der bydes på den ganske krævende halvmaraton over 21,097 km, den "halvhårde" distance på 14,7 km og det populære "folkeløb" på 8,2 km. Og et populært parmaraton, hvor to deltagere hver løber halvmaraton, er også en del af pakken, siger løbsleder Per Østergaard. - Det giver alle vores løbeinteresserede deltagere en fin mulighed for alle til at vælge en distance, der passer den enkelte. Under alle omstændigheder er det en udfordring at løbe på én af de meget smukke ruter ved og omkring Danmarks mest vandrige åløb og Hestholm Sø. Og så løber alle deltagere jo på en måde om kap på denne lørdag. For vi har som sidste år forskudte starttidspunkter i Tarm, så de forreste på de tre distancer forventes at kæmpe om at være de første i mål i Skjern. Vi så ved løbet i 2013, at det gav en rigtig god stemning ude på ruterne og særligt i målområdet på Bredgade ved banegården, hvor Skjern Å Running Challenge 2014 vil kulminere ved middagstid, siger Per Østergaard.

Tilmelding er åben indtil start

Der er stadig god tid til at melde sig til Skjern Å Running Challenge 2014. Og der kan også købes startnumre i Tarm på selve dagen indtil en time før løbsstart. Deltagerne har en række naturoplevelser at se frem til: - De tre ruter går gennem det åbne land, hvor der er "højt til loftet og masser af frisk luft". De terrænmæssige udfordringer går over blandt andet "the Killer" Borgbanke og Kong Hans´ smukke Bro og skal nok få pulsen op hos løberne, lover Per Østergaard. - For Skjern Å Running Challenge forener naturoplevelse med fysisk udfordring.

Velkommen til Skjern Å Running Challenge på den sidste lørdag i april ! 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Gunner Larsens billede
  MadeInSchool.dk er stedet hvor man kan finde alt skoleviden samlet et sted. Find viden om lektiehjælp, materialer og nyheder fra hele Danmark. Derfor kan du i stedet for at kigge mange steder, kan du...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk