Klassisk maratonløb med nyhed og julegaveidé

Martin Bork, Admins billede

Når det traditionsrige HCA Marathon og ½ Marathon skydes i gang søndag den 1. oktober 2017 vil det være med et delvist nyt set-up.

I 11 år, har arrangementet budt på en separat start for kvinder på ½ marathondistancen, en start, der lå en time tidligere end mændenes start på samme distance. Da HCA Marathon i 2006 introducerede dette rene felt af kvinder på ½ marathon, var arrangementet det eneste af sin art i verden og understøttede de mange kvindeløb, der så dagens lys i den periode. Nu er der en række af kvindeløb på ½ marathon og kvindeløbene virker ikke så interessante mere. Desuden har der de seneste år været mange forespørgsler på, om kvinder og mænd ikke måtte løbe HCA ½ Marathon sammen, da mange par har motionsløb, som fælles interesse, og derfor gerne vil dele oplevelsen sammen.

FÆLLESSTART

Det bliver nu muligt, da begge køn kan løbe sammen ved 18. udgave af arrangementet søndag den 1. oktober med fælles starttidspunkt kl. 10.00. Fra arrangørside håber vi, at denne ændring vil give arrangementet deltagelse af mange par, der gerne vil have en god løbeoplevelse sammen i den fynske eventyrby. Det kan også været en forælder sammen med et ungt menneske, der gerne vil prøve at løbe på den hurtigste marathonrute i Skandinavien.

JULEGAVE OG TILMELDING

Skulle du mangle en julegaveidé til en ven eller et familiemedlem, så er det muligt at lægge et startnummer til HCA Marathon under årets juletræ. I sekretariatet laver vi gerne et gavekort, som kan benyttes til on-line tilmelding til arrangementet. Tilmelding kan ske via www.hcamarathon.dk fra fredag den 18. november. Med en tidlig tilmelding er målsætningen for årets træningsprogram allerede aktiveret.

GOD DEBUT

HCA Marathon byder på en flad hurtig rute, et godt sted at debutere for såvel ½ som helmarathonløbere. Der er stor fokus på at give deltagerne en god oplevelse af arrangementet, som ved Danish Running Award er blevet kåret som Danmarks bedste marathonløb ved en prisuddeling i august måned.  

DANSKE MESTERSKABER

HCA Marathon er for såvel motionister som eliteløbere. Fra arrangementets start i år 2000 og til i dag, har arrangementet været vært for de danske senior og veteranmesterskaber i marathonløb ikke mindre end 11 gange. Også i 2017 vil dette mesterskab blive afvikles som en del af HCA Marathon

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14891:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina