Kalkmineløbet 2015 – 1/1 maraton

Martin Bork, Admins billede

Traditionen tro skydes der Kr. Himmelfartdag gang i et af de mest unikke, spektakulære, anderledes og deltagermæssigt hurtigst voksende maratonløb i Danmark.

Stedet er Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber, 12-14 km. vest for Viborg.  Ruten er krævende, naturskøn og meget anderledes end hvad man ellers ser på løbskalænderen. Der løbes på en rundstrækning på 10,54 km., der selvfølgelig skal gennemføres fire gange.

På hver omgang kommer løberne igennem både Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber. To Kalkgruber med meget forskellige forhold. Mønsted Kalkgruber byder velkommen med nogle meget store brede gange, dog også svære passager med snævre og stejle minegange. Daugbjerg Kalkgruber er meget intim, med smalle, små og mørke gange. Et af vores depoter er beliggende inde i dybet, hvor der udover de gængse forplejninger bydes på specialiteter af forskellig art.

Udover minegangene er ruten meget kuperet, og generelt er det ikke en rute der indbyder til personlige rekorder.

Udover rutens spektakulære kvaliteter, er løbet kendt for sine meget hjælpsomme og engagerede hjælpere. Omkring 150 frivillige vil gøre alt for at give dig en mindeværdig løbetur 14. maj 2015 i naturskønne omgivelser omkring Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber.

Der er stadig ganske få startnumre tilbage til dette eftertragtede løb. Læs mere om løbet og tilmeld dig via nedenstående link.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Ole Ellings billede
  Min blog omhandler, hvordan man kan kombinere interessen for natur og løb. Jeg elsker at køre ud til store naturområder for at løbe lange ture, og i min blog vil jeg kommer ind på flere gode bud på...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • MM64s billede
  Tålmodighed er ikke min stærke side.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk