Jo større løb, jo større beløb

Martin Bork, Admins billede

Der er mange måder at støtte et godt formål på! – Holbæk Løbeklub gør det med et Nytårsløb til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Dagen er den 31. December 2012, hvor vi løber om formiddagen.

Vi startede med Nytårsløb i Holbæk for 2 år siden på årets sidste dag. Vi havde ca. 150 deltagere det første år og ca. 320 deltagere i 2011. Vi håber vi kan holde trenden med den gode udvikling på deltagerantallet igen i år!

Løbet gav et overskud på kr. 10.000,00 i 2010 og et overskud på kr. 23.500,00 i 2011, der blev doneret til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Vi følger i år op på den succes som løbet var i både 2010 og 2011, og vi forsøger i år at få endnu flere med – vi vil lave et endnu større løb, så vi kan give et endnu større beløb til Kræftens Bekæmpelse.

Ideen omkring et ”Socialt Nytårsløb” stammer fra Amager, hvor den lokale løbeklub hvert år den 31. december har samlet mange løbere fra hele Sjælland. Formålet med løbet på Amager har været at støtte kræftramte børn på Rigshospitalet.

At løbet er ”socialt” betyder, at det ikke gælder om at komme først. Man løber eller går samlet i grupper, hvor der er påsat såkaldte ”fartholdere”, der er nogle af klubbens egne løbere. Disse løbere har den opgave at føre gruppen igennem løbet på en bestemt kilometertid.

Man kan f.eks gå distancen 5,275 km med en gennemsnitshastighed på 9 min. pr. kilometer. Vælger man at løbe, er distancerne henholdsvis 5,275 km, 10,550 km og 21,1 km.

Gruppeopdelingen betyder at vi kommer vi op på, at der er 1 gruppe der går, og 7 grupper, der løber med en forskellig hastighed. Hastighed og grupper kan ses på vores hjemmeside: http://www.holbaek-lmk.dk/

 På depoterne undervejs findes varm suppe, kage, frugt, vand og saft.

Det er klubbens egne medlemmer, der som fartholdere vil føre løberne igennem ruterne. Klubbens formand, Hans Bruun-Jensen, er f.eks fartholder på halvmaraton og Hans Bruun-Jensen vil, selv på en løbetur, kunne fortælle om de oplevelser, der ligger i at løbe!

Løbet finder sted på årets sidste dag, lørdag den 31. december, og med forskellige start tider i løbet af formiddagen. Dem der løber længst starter først.

Start og mål er ved Foreningshuset på Bjergmarksskolens parkeringsplads, og de forskellige start tider i løbet af formiddagen betyder, at ALLE vil være samlet i mål omkring kl. 11.45. Her vil Holbæk Løbe- og Motionsklub / Kræftens Bekæmpelse være vært ved champagne og kransekage, og vi ønsker hinanden et godt og lykkebringende nytår.

Vi vil gøre en forskel!

Vi er en af områdets største klubber indenfor løb  – Vi er en stor flok ”ildsjæle”, og vi har overskud i det frivillige arbejde til også at kunne støtte andre gode formål. Herudover vil vi gerne markedsføre os som en klub, hvor vi dyrker breddemotion.

Vi kender alle sammen nogen, der er ramt eller har været ramt af den frygtelige sygdom: Kræft. Mulighederne for at blive helbredt er heldigvis blevet flere – men der er stadig brug for at der gøres en stor indsats for at samle midler til bl.a. forskning. Breddemotion kan være med til at forebygge kræft – og det er det vi ønsker som en del af vores løb. 

Vi ved godt at folk har mange gøremål på den sidste dag i året, men vi håber at rigtig mange vil prioritere det at møde nye motionistkollegaer, og samtidig støtte et godt formål, meget højt. Løbet vil samtidig være god inspiration til mange af de ”nytårsfortsæt” som folk får senere på aftenen den 31. december.

Man kan nytårsaften blive helt ”høj” i ens egen samvittighed af den oplevelse, der ligger i at have bevæget sig til støtte for en god sag.

 

Prisen for at deltage i løbet er kr. 100,00 for voksne og kr. 50,00 for børn under 15 år. Overskuddet går som nævnt til Kræftens Bekæmpelse.  

For at tilmelde sig løbet skal man gå ind på Holbæk Løbe- og Motionsklubs hjemmeside, http://www.holbaek-lmk.dk/

 

Løbets motto er: ”Jo større løb, jo større beløb”.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • pixis billede
  Hvad laver en motionsløber når hun IKKE lige løber ??? det og meget andet vil du kunne læse om her på bloggen, som først og fremmest bliver min personlige træningsdagbog. Jeg skal efter længere tids...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane
 • mikael christiansens billede
  her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk