JBL’s sportshovedtelefoner er nu kommet på danske hænder hos Playground ApS

Martin Bork, Admins billede

Playground ApS har fået en distributionsaftale på JBL’s sportshovedtelefoner i hele Norden, hvor Playground nu skal servicere og betjene de største sportskæder i hele regionen med JBL’s sportshovedtelefoner.

JBL er et over 70 år gammelt brand, der siden sin spæde start i Californien, USA, altid har beskæftiget sig med kvalitetslyd og godt design til både private og professionelle. JBL er desuden en del af amerikanske Harman International, der er en af verdens største udbydere af lyd og billede i flere dimensioner. Blandt andet har Harman licens til at lave Bang & Olufsen lydsystemer i bilfabrikater som BMW, Audi, Chrysler og Mercedes-Benz.

Januar 2017 har Playground ApS netop fået distributionsaftalen på JBL’s sportshovedtelefoner i hele Norden. Til det siger Anders Bjørndahl, CEO i Playground ApS: ”Samarbejdet mellem Playground og JBL er utrolig interessant. Hos Playground har vi utrolig godt fat i sportsbranchen i hele Norden, både hvad angår forståelse og kendskab til branchen, samarbejder med andre sportsbrands, men også med et virkelig godt netværk i hele Norden. JBL er et fantastisk brand med kvalitetsprodukter og en historie der gentagende gange fortæller om innovation og succeser. Jeg er overbevist om, og glæder mig til, at Playground sammen med vores samarbejdspartnere skal gøre JBL til kundernes favoritprodukt, når det kommer til at vælge et nyt sæt sportshovedtelefoner.”

JBL udvikler produkter, der virkelig har en historie at fortælle. Mange af deres hovedtelefoner og trådløse højttalere har gentagende gange og så sent som sidste år vundet den prestigefyldte REDDOT PRODUCT DESIGN AWARD 2016. Og med fine produktfinesser som bl.a. JBL Signature Soundâ, Sweat Proof Design, ”never to hurt or fall out guarantee”, Flexsoftä, Bluetoothâ og smart 3-knaps betjening er der massere af grunde til at vælge et JBL produkt.

JBL har da også nogle ambassadører i absolut topklasse inden for sport og træning såsom action skuespilleren og bodybuilderen Dwayne ” The Rock” Johnson og fodboldboldspiller for FC Bayern München, Jerome Boateng. Derudover sponsorater i verdens største publikumssport, Nascar og involvering i NBA.

Med den nordiske distribution af JBL sportshovedtelefoner på danske hænder hos Playground ApS, kan JBL finde sig til rette, hos en distributør der kender sportsbranchen helt ud til fingerspidserne og er vant til at samarbejde med de største såvel som de helt små retailers i regionen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Jens Peter Bregnballes billede
  Nyt om Dronninglund løbet
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13499:

Kennys billede
I like Color Guard. Appears boring? Not at all! I try to learn Hindi in my free time.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør