INOV-8 FROST CUP - VI LØBER IGEN!

Martin Bork, Admins billede

Sidste sæson var en stor succes: over 700 løbere var en del af Inov-8 Frost Cup!
Nu glæder vi os rigtig meget til at tage i mod jeg igen. Vi har allerede over 500 tilmeldte, så vi er på vej mod rekord som vi synes det kunne være fedt hvis DU var en del af!

Inov-8 Frost Cup er en løbecup over fem afdelinger i det storkøbenhavnske område. Man kan også deltage i enkeltafdelinger, hvis man ikke kan få kalenderen til at gå op. Distancerne er 5 km. eller 10 km. - du deltager i cuppen på enten den ene eller den anden distance. Du kan ikke skifte distance undervejs, med mindre du blot deltager i enkeltafdelinger.

4 af de 5 afdelinger tæller i det samlede regnskab: efter hver afdeling udregnes dit pointtal - Nr. 1 få et point, Nr. 2 får 2 point osv. - og når vi når til sidste afdeling, ved vi, hvem der har vundet. Hvis man udebliver får man maximumpoint + 2 point. Men som sagt kan du trække en afdeling fra, så der er plads til lagkage hos moster Erna, når nu hun fylder 94 lige præcis dén søndag, hvor du skal ud at løbe.

De 5 afdelinger afvikles af 5 forskellige klubber på 5 forskellige steder: terræn, sted og underlag varierer fra afdeling til afdeling - men distancen er den samme! Betingelserne er de samme for alle deltagere, så du kan måle dig op mod dine kammerater og de andre i feltet, se din egen udvikling og holde formen ved lige gennem de kolde vintermåneder.

Men husk nu! Det er ikke kun konkurrence – Inov-8 Frost Cup er noget alle kan deltage i, og med et meget bredt felt – og næsten lige så vigtigt som selve løbet er aktiviteterne bagefter. Her er der masser af rigtig gode lodtrækningspræmier fra vores sponsorer, og de sørger også for varm kaffe og te. Det bliver så hyggeligtJ

Starten går altid kl. 10.00 - og setup´et er ens hver gang for at sikre alle en super oplevelse:

Der løbes i Hareskoven den 24/11 2012 kl. 10.00

Der løbes i Lyngby den 15/12 2012 kl. 10.00

Der løbes i Utterslev Mose den 05/01 2013 kl. 10.00

Der løbes i Værløse den 26/01 2013 kl. 10.00

Der løbes i Herlev den 02/03 2013 kl. 10.00 (finale).

Der er foruden de to køn også 3 klasser, så der er konkurrence på flere planer. Efter hver afdeling udpeges en vinder og efter den samlede cup udpeges samlede vindere i hver klasse.
De 3 klasser for hvert køn er: 0-34 år; 35-49 år; 50+
Og det hele bliver afgjort til sidst i en spændende finale med gode præmier, hæder og festivitas. Undervejs vil der som sidste år være lodtrækningspræmier

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15378:

Mogens Nannbergs billede
Kortdistanceløber

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk