iForm Kvindeløb - nu også for mænd

Martin Bork, Admins billede

I FORM Kvindeløb, som har været afviklet i Odense otte gange ændrer karakter, så arrangementet nu er åbent for såvel kvinder som mænd og samtidig rykker det lidt på afviklingsdagen. I FORM Løbet afvikles søndag den 27. april i en forårsklædt Kongens Have i Odense. Løbet arrangeres af H.C. Andersen Marathon, der står bag en lang række løbeevents på Fyn.

Der forventes ca. 2.000 deltagere til start, som der kræses for på mange måder ved arrangementet. Lækker specialdesignet T-shirt fra Newline, smart goodie-back med en lang række produkter og magasiner, et hav af lodtrækningspræmier og spurtpræmier for over kr. 200.000

Der løbes på en trafikfri rute gennem Odenses gader samt på å-stien langs Odense Å. Fra arrangørside mener vi, at ruterne kandiderer til titlen ”en af de smukkeste løbsruter” i Danmark. Ruterne er på 5 og 10 kilometer. På 5 kilometer distancen kan gående også deltage.

Eftertilmelding
Der vil på løbsdagen blive udbudt 150 startnumre til salg til kr. 100 pr. stk. Denne pris er uden T-shirt. Der er mulighed for eftertilmelding fra kl. 9 i Kongens Have.

På ruteforløbet fra Kongens Have passeres Odense teater, der løbes gennem Odense midtby til Ansgar Anlæg med Ansgar Kirke. Videre forbi Odense Kaserne og videre ad stierne langs Odense Å. 10 km-løberne drejer til højre i Å-dalen, krydser Odense Å og fortsætter ad å-stien gennem Odense Zoo og videre til Skovsøen. Herfra løbes ad Langelinie tilbage ad å-stien til ruten igen løber sammen med 5 km-løberne og alle fortsætter langs Odense Å til Kunstbygningen Filosoffen, Fisketrappen og Havhesten. Igen gennem city til Asylgade hvorfra der løbes til Nørregade og videre forbi Odense Slot, før man igen er tilbage i de flotte grønne omgivelser i Kongens Have.

Odense - en by i opgravningens tegn! 
Der har aldrig været så mange opgravninger i Odense by, som der er i øjeblikket. Det kommer også til at influere på ruterne ved I Form Løbet på søndag den 28. april.
Vær opmærksom, er nøgleordet, når du løber på søndag!

Ruterne er gennemgået og OK, men deltagerne vil møde opgravningsarbejde: på Falen og ved indløbet til Ansgar Anlæg
- for 10 km-løbernes vedkommende ved broen under Tietgens Allé
ved galleriet Filosoffen og i Nørregade, hvilket betyder en lille ruteændring, så der i stedet for at løbe i Vindegade løbes gennem Odense Slot.

Trafikken vil visse steder blive reguleret af Politihjemmeværnet, og arrangøren håber på trafikanternes forståelse for de forsinkelser, der kan forekomme i tidsrummet mellem kl. 11 og 12.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk