iForm kvindeløb nu med workshop

Martin Bork, Admins billede

For pigernes vedkommende er et af årets første kvindeløb, I Form Kvindeløb, der afvikles søndag den 5. maj i en forårsklædt Kongens have i Odense. I Form Kvindeløb i Odense arrangeres af H.C. Andersen Marathon, der står bag en lang række løbeevent på Fyn.

I Form Kvindeløb er Fyns største kvindeløb, med plads til 2.500 deltagere, som der kræses for på mange måder ved arrangementet.

Lækker specialdesignet T-shirt fra Newline, smart goodie-back med en lang række produkter og magasiner, et hav af lodtrækningspræmier og spurtpræmier for over kr. 200.000 samt ikke mindst igen i år en lækker picnictaske, til de piger, der kan stille et hold på 4 deltagere.

Der løbes på en trafikfri rute gennem Odenses gader samt på å-stien langs Odense Å. Fra arrangørside mener vi, at ruterne kandiderer til titlen ”smukkeste kvindeløbsruter” i Danmark. Ruterne er på 5 og 10 kilometer. På 5 kilometer distancen kan gående også deltage.

Nyhed
Der er også mulighed for at deltage i en workshop, når du er tilmeldt til I FORM Kvindeløb.
Glæd dig til halvanden time i selskab med to barske damer, der kan puste nyt liv i din løbeglæde. Kvinderne bag succesbloggen "Hold nu kæft og træn", Michelle Kristensen og Signe Vest kommer til Odense den 19. marts.
Ud over godt humør, et ordentligt (men kærligt) spark i røven og mentale midler til at nå dit mål går du hjem med en række styrkeøvelser, som kan gøre dig hurtigere og bedre rustet mod skader. Desuden lærer Michelle og Signe dig nogle vigtige teknikøvelser og metoder til at træne effektivt, så du virkelig bliver bedre, lover Michelle.

Det får du
1 ½ time med teoretisk og praktisk inspiration: Hvordan skal du træne, hvor ofte skal du træne og hvorfor skal du træne, sådan som Michelle og Signe fortæller dig.
HUSK: Mød op i tøj, som du både kan træne og holde varmen i, da du også kommer til at sidde ned for at lytte ind i mellem.

Hurtig tilmelding tilrådes, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Links

#1

android tabletss billede

Thank you very much for you can share your post,the article content written very well, writes fluent,extremely is worth my study android tablets

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk