I FORM LØBET MED NY DISTANCE

Martin Bork, Admins billede

I Form Løbet har fundet sted i Odense siden 2006 og var de første 7 år forbeholdt kvinderne som et rent kvindeløb. I 2014 blev dette ændret, så I Form Løbet blev for begge køn.

Siden starten i 2006 har arrangementet budt på to distancer, 5 og 10 km. I årene 2006 til 2010 skulle 10 km-løberne to gange rundt på 5 km-ruten, men i 2011 fik arrangementet en unik 10 km rute.

Nu er der endnu et tilbud til de ivrige motionsløbere, idet der i år også bliver udbudt en 14 km-distance. Forlængelsen af ruten sker efter ca. 5,5 km, hvor deltagerne der skal løbe den lange distance deler sig fra 10 km-løberne og fortsætter med 4 km løb i Hunderupskoven, inden de igen støder til 10 km-ruten.

”Der har været efterspørgsel på en længere distance, og det er det vi hermed opfylder” siger løbsleder Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon, der arrangerer I Form Løbet i samarbejde med livsstilsmagasinet I Form. ”Desuden kommer tidspunkt og distance til at ligge rigtig godt som et testløb i forhold til f.eks. Lillebælt ½ Marathon 2 uger senere”.

Der bliver trængsel og aktivitet i Kongens Have søndag den 26. april hvor mange af løbets sponsorer og samarbejdspartnere vil lave stande og aktiviteter for de mange deltagere og tilskuere, der møder op. Kongens Have forventes igen i år at præsentere sig i nyeste forårs beklædning og er et fantastisk sted for arrangementet, der også inviterer deltagerne til picnic efter løbeturen.

Kan du samle et hold på 4 personer, så er der gratis picnic til holdet, når løbeturen er overstået. Et hold på 4 personer kan sagtens løbe forskellige distancer, hvilket giver mange kombinationsmuligheder for at samle et hold.

Find løbet i løbskalenderen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Bramming IF Motions billede
  Udover testløbene, vil jeg på denne blog, forsøge at beskrive nogle af de løb jeg deltager i, men ikke selv skal være testløber på.
 • Anette Lund Madsens billede
  Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk