I FORM LØBET MED NY DISTANCE

Martin Bork, Admins billede

I Form Løbet har fundet sted i Odense siden 2006 og var de første 7 år forbeholdt kvinderne som et rent kvindeløb. I 2014 blev dette ændret, så I Form Løbet blev for begge køn.

Siden starten i 2006 har arrangementet budt på to distancer, 5 og 10 km. I årene 2006 til 2010 skulle 10 km-løberne to gange rundt på 5 km-ruten, men i 2011 fik arrangementet en unik 10 km rute.

Nu er der endnu et tilbud til de ivrige motionsløbere, idet der i år også bliver udbudt en 14 km-distance. Forlængelsen af ruten sker efter ca. 5,5 km, hvor deltagerne der skal løbe den lange distance deler sig fra 10 km-løberne og fortsætter med 4 km løb i Hunderupskoven, inden de igen støder til 10 km-ruten.

”Der har været efterspørgsel på en længere distance, og det er det vi hermed opfylder” siger løbsleder Torben Simonsen fra H.C. Andersen Marathon, der arrangerer I Form Løbet i samarbejde med livsstilsmagasinet I Form. ”Desuden kommer tidspunkt og distance til at ligge rigtig godt som et testløb i forhold til f.eks. Lillebælt ½ Marathon 2 uger senere”.

Der bliver trængsel og aktivitet i Kongens Have søndag den 26. april hvor mange af løbets sponsorer og samarbejdspartnere vil lave stande og aktiviteter for de mange deltagere og tilskuere, der møder op. Kongens Have forventes igen i år at præsentere sig i nyeste forårs beklædning og er et fantastisk sted for arrangementet, der også inviterer deltagerne til picnic efter løbeturen.

Kan du samle et hold på 4 personer, så er der gratis picnic til holdet, når løbeturen er overstået. Et hold på 4 personer kan sagtens løbe forskellige distancer, hvilket giver mange kombinationsmuligheder for at samle et hold.

Find løbet i løbskalenderen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14589:

Claus Trusts billede
Nybegynder. Løber 5-7 km 3-4 gange om ugen, Har aldrig deltaget i løb, men vil gerne i gang. Har et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk