Hvem vinder Kulturministerens Idrætspris 2015?

Martin Bork, Admins billede

I alt er 14 kandidater indstillet til Kulturministerens Idrætspris 2015, som overrækkes i forbindelse med den årlige idrætsreception, som i år afholdes den 1. december 2015.

Kulturministeren overrækker årets idrætspris under Kulturministerens Idrætsreception, hvor medaljevindere ved VM og EM under Danmarks Idrætsforbund samt idrætsudøvere fra DGI og Dansk Firmaidrætsforbund ligeledes er inviteret til at deltage. Receptionen vil således samtidig markere idrætsudøvernes bidrag til et rigt idrætsliv i Danmark inden for eliteidræt og breddeidræt.

Dansk Firmaidrætsforbund har blandt andet indstillet Fredensborg atletikklub v/formand Jan Pold for at stå bag mandeløbet Xtreme Mandehørm, der i 2015 formåede at få 8000 mænd ud at løbe terrænløb.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jens Peter Bregnballes billede
  Nyt om Dronninglund løbet
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk