Hvem vinder Kulturministerens Idrætspris 2015?

Martin Bork, Admins billede

I alt er 14 kandidater indstillet til Kulturministerens Idrætspris 2015, som overrækkes i forbindelse med den årlige idrætsreception, som i år afholdes den 1. december 2015.

Kulturministeren overrækker årets idrætspris under Kulturministerens Idrætsreception, hvor medaljevindere ved VM og EM under Danmarks Idrætsforbund samt idrætsudøvere fra DGI og Dansk Firmaidrætsforbund ligeledes er inviteret til at deltage. Receptionen vil således samtidig markere idrætsudøvernes bidrag til et rigt idrætsliv i Danmark inden for eliteidræt og breddeidræt.

Dansk Firmaidrætsforbund har blandt andet indstillet Fredensborg atletikklub v/formand Jan Pold for at stå bag mandeløbet Xtreme Mandehørm, der i 2015 formåede at få 8000 mænd ud at løbe terrænløb.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • LiseWPs billede
  Min første blog - yeah! Her vil jeg skrive om løberoplevelser, håb og forventninger og forsøge at holde mig selv lidt i ørene, så løbeskoene ikke bliver så støvede som de har været det sidste halve...
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14605:

Asger Laursens billede
Medarrangør af LØB FOR EN HJERTESAG

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk