Horror Night Løbet 2015

Martin Bork, Admins billede

Horror Night Løbet er fyldt med spænding, adrenalin og allervigtigst masser af sjov!

Ideen bag løbet udspringer fra Amerika, hvor zombie-epidemien har taget landet med storm. Nu er zombie-epidemien kommet til Danmark for at blive.

Horror Night Løbet er et 5 kilometer oplevelsesløb, hvor løberne bliver sat på en prøve igennem skov, mudder og øde veje, som gør det ekstra sjovt og udfordrede. Du skal løbe for livet, for ikke at blive smittet af zombie-epidemien, der har ramt Knudskoven og omegn i Holbæk havneby.

Da løbet foregår i nattens mulm og mørke, vil løberne blive overrasket og forskrækket af zombier, der desperat er ude efter frisk kød.
Ruten vil være tydeligt markeret med selvlysende markeringsstrimmel og knæklys og nogle steder vil der være lysopsætning, som vil skabe stemningsfulde effekter. Zombierne tiltrækkes af lys, så disse områder er det bestemt ikke en løbers drøm at skulle passere.

Inden start får løberne udleveret et selvlysende armbånd, T-shirt med løbenummer og en pandelampe, som løberne skal have på under hele løbet. Hvis der kommer rød farve på T-shirten indikerer det, at løberen er blevet smittet. Det er kun løbere uden smitte, der har mulighed for at deltage i slutspurten på 200 meter. Slutspurten er på tid, og den løber der får den hurtigste tid er vinder af Horror Night løbet 2015. Lykkes det ingen løbere at gennemføre uden at blive smittet får løbet ingen vinder, og udfordringen videregives til Horror Night Løbet 2016.

Du kan tilmelde dig Horror Night Løbet som løber eller som Zombie. Deltager du som løber skal du undgå at blive smittet. Deltager du som Zombie gælder det om at smitte flest løbere og forsøge at forhindre at løbet får en vinder. Zombier er ikke intelligente væsner, og derfor vil taktik og fart være til løbernes fordel.

Uanset om du deltager som løber eller zombie garanterer vi dig, at det bliver sjovt og udfordrende. Så tag familien og venner med til et begivenhedsrigt løbeevent. Alle over 15 år kan deltage.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15204:

Per Løhmanns billede
Jer er 54 år har løbet on off siden 2017 , har aldrig løbet før, 2017, men er blevet bidt af det,og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk