Horror Night Løbet 2015

Martin Bork, Admins billede

Horror Night Løbet er fyldt med spænding, adrenalin og allervigtigst masser af sjov!

Ideen bag løbet udspringer fra Amerika, hvor zombie-epidemien har taget landet med storm. Nu er zombie-epidemien kommet til Danmark for at blive.

Horror Night Løbet er et 5 kilometer oplevelsesløb, hvor løberne bliver sat på en prøve igennem skov, mudder og øde veje, som gør det ekstra sjovt og udfordrede. Du skal løbe for livet, for ikke at blive smittet af zombie-epidemien, der har ramt Knudskoven og omegn i Holbæk havneby.

Da løbet foregår i nattens mulm og mørke, vil løberne blive overrasket og forskrækket af zombier, der desperat er ude efter frisk kød.
Ruten vil være tydeligt markeret med selvlysende markeringsstrimmel og knæklys og nogle steder vil der være lysopsætning, som vil skabe stemningsfulde effekter. Zombierne tiltrækkes af lys, så disse områder er det bestemt ikke en løbers drøm at skulle passere.

Inden start får løberne udleveret et selvlysende armbånd, T-shirt med løbenummer og en pandelampe, som løberne skal have på under hele løbet. Hvis der kommer rød farve på T-shirten indikerer det, at løberen er blevet smittet. Det er kun løbere uden smitte, der har mulighed for at deltage i slutspurten på 200 meter. Slutspurten er på tid, og den løber der får den hurtigste tid er vinder af Horror Night løbet 2015. Lykkes det ingen løbere at gennemføre uden at blive smittet får løbet ingen vinder, og udfordringen videregives til Horror Night Løbet 2016.

Du kan tilmelde dig Horror Night Løbet som løber eller som Zombie. Deltager du som løber skal du undgå at blive smittet. Deltager du som Zombie gælder det om at smitte flest løbere og forsøge at forhindre at løbet får en vinder. Zombier er ikke intelligente væsner, og derfor vil taktik og fart være til løbernes fordel.

Uanset om du deltager som løber eller zombie garanterer vi dig, at det bliver sjovt og udfordrende. Så tag familien og venner med til et begivenhedsrigt løbeevent. Alle over 15 år kan deltage.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk