Hipsterløbet vender tilbage

Martin Bork, Admins billede

For andet år afholder Distortion Hipsterløb. Løbet uden vindere og uden tabere er en rullende fest gennem Københavns gader, og giver dermed deltagerne en chance for at opleve lidt af Distortion tilbage i indre by. 

Hipsterløbet blev lanceret for første gang i 2013, og var sidste år en stor succes med 400 deltagende. I år forventes der en fordobling af deltagerantallet.

"HipsterLøbet 2014 skal nå nye højder! Vi lover alle en kanon oplevelse - uanset løbeniveau. HipsterLøbet er et FunRun, hvilket betyder, at vi ikke løber på tid, med følges ad og møder fest- og dansespots på vores vej gennem Københavns små gader. Find dit HipsterTøj frem og snør løbeskoene - den her fest vil du ikke misse” - Udtaler Julies Sass der igen i år er områdechef for Hipsterløbet.

Ruten starter fra Gråbrødre Torv, og er 5 km lang. Langs ruten vil der være et væld af skøre indslag - musikalske happenings, festspots og meget mere. Alle kan løbe med, om du er ‘forsinket til bussen’-løber, nøgen-løber, marathon- løber eller øldrikkende-løber. 


Alle de interesserede kan følge med på Hipsterløbets Facebook-side, som løbende oplyser og opdaterer.

Dato: Lørdag d. 7. juni 2014

Tid: kl. 14:00

Sted: Gråbrødre Torv

Pris: 125 kr

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • AB
  ABs billede
  Kommunikation med andre løbere. Køb/salg af startnumre. Få gode råd af andre løbere.
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Peter Bertrams billede
  På denne blog vil jeg give en status en gang om måneden ca. om min vej mod det endelige mål. At være i stand til at løbe et bjergmarathon (Kaisermarathon) til efteråret 2013. Hvor er jeg henne i min...
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk