Hilsen fra Gitte Karlshøj

Martin Bork, Admins billede

Kære alle
Hermed en hilsen fra EVAA arrangementet i Athen 23.01.10 hvor årets bedste mand og kvinde i Europæisk Veteran Atletik for 2009 blev hædret.

Dagen startede med besøg i byen Marathon, hvor der dette år er 2500 års jubilæum, for slaget "Ved Marathon", hvor perserne blev besejret. Altså - her hvor marathon løb blev grundlagt. Det var interessant, at stå på startlinien og se stenen, hvorpå der står 40 km til Athen. Som vi alle ved er distancen ændret flere gange på marathon, for endelig at havne på 42,195 km efter OL i London i 1908.

Vi fik set det helt nye museum for Marathon, hvor borgmesteren for Marathon bød velkommen. Det betyder meget for Grækerne, at få deres historie flettet ind og på de måde vise os, hvor det hele startede. Det var bestemt spændende, at se det flotte museum, med et væld af interessante oplysninger omk. både marathonløb, løbenes helte og de drama der har udspillet sig gennem tiderne på den klassiske distance. (på billed 1, Guido Müller, fra Tyskland og Gitte)

Efter besøget på Marathon museet, kørte vi ad Marathon ruten til Athen. Godt tilfredse med at sidde i bilen og ikke skulle løbe de 40 km, gemte vi kræfter til aftenens overrækkelse og hæder ved det antikke stadion og med udsigt til Akropolis. Det kan vist ikke blive flottere rammer, at blive hædret under.

Guido Müller fra Tyskland (70 årig sprinter), blev hædret hos mædene, mens jeg blev hos kvinderne.

På billed 2 får jeg overrakt "Nike" af formanden for EVAA (Dieter Massin) og på billed 3 holder jeg takketale.

Efter selve overrækkelsen, var der arrangeret middag med græske specialiteter, så en hyggelig aften rundede en flot dag af, hvor der var plads til historiske indslag og hæder.

Med venlig hilsen

Gitte Karlshøj

P.S. Aase og Carl Esa Kaihlajarvi og Vesa Lappalainen sender de
varmeste hilsner til jer
 

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14601:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om HOVR Machina

Bliv medlem af løberne.dk