Henrik Them i storform før DM i halvmarathon

Martin Bork, Admins billede

En stærkt løbende Henrik Them (Sparta) viste ved Marselisløbet søndag, at han er i topform før søndagens DM Halvmaraton (Powerade) i København, skriver Dansk-atletik. Selvom sjællænderen ikke kendte den kuperede og klassiske 12 km rute så godt som sine århusianske konkurrenter, satte han dem alle til vægs og løb i mål i den hurtigste tid af en dansker nogensinde: 35,51 min. Kun den tyske klasseløber Stephane Franke har med sin løbsrekord fra 1996 på 35,47 min. løbet hurtigere.

”Jeg var ikke klar over, at jeg var så tæt på rekorden. Havde jeg vidst det, tror jeg godt, at jeg kunne have slået den,” siger Them, der efter en rolig start kom igennem de sidste 10 km i 29,30 min. – hurtigere end hans personlige rekord på distancen.

Efter DM Halvmaraton håber han at blive udtaget til VM Halvmaraton, som finder sted i Bulgarien den første weekend i oktober. Sidst i samme måned gælder det så den helt store udfordring: Frankfurt Marathon.

Maria Sig sejrer
Maria Sig Møller (AGF), som modsat Them var ganske bekendt med ruten, vandt suverænt i 43,05 min.

”Det var en god træningsdag og en god opvarmning til DM Halvmaraton,” skriver hun på Facebook.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15384:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk