Henrik Lund Jensen ny løbetræner på SINE

Martin Bork, Admins billede

Henrik Lund Jensen, der er brevkasseredaktør, løbsanmelder og blogskribent her på sitet har fået nyt job fra 1. august. Henrik skal være løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE i Løgumkloster. Det er i et 2/3 job, hvor han som træner skal afløse den tidligere eliteløber Claus Bugge Hansen.

Henrik Lund Jensen er uddannet cand. mag. og folkeskolelærer og har en professionel trænerbaggrund. Han har været løbetræner i fem klubber over mere end 20 år, hvor han bl.a. har trænet så gode navne som Allan Zachariasen og Svend Erik Kristensen.

Henrik vil fortsat være i fuld sving på www.motionslob.dk, ligesom han fortsætter sit arbejde som pressemand og speaker for H.C. Andersen Marathon, North Sea Beach Marathon og Skjern Å Running Challenge. Han vil også i resten af 2010 skrive om motion og sundhed i Fyens Stiftstidende og levere artikler til Cykel-Motion Danmark.

"Jeg er rigtig glad for, at Henrik har fået et job, hvor han i den grad kan bruge sin store viden og erfaring om løb og træning. Jeg er også glad for, at Henrik kan fortsætte den hidtidige tilknytning til sitet, hvor han ikke mindst i brevkassen har hjulpet mange videre med deres løb. Jeg vil ønske Henrik held og lykke og glæder mig til det fortsatte samarbejde" - siger Martin Bork fra motionslob.dk.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Jens Mathiassens billede
  Jeg vil her udleve mig selv som løber, Løbecoach, Løbetræner, Ultraløber-wannabe, Trailløber og bare glad for at bevæge mig - løbende ????????????‍♂️
 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016
 • Jørn Künnapuus billede
  Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også...
 • JanePetes billede
  Hej Jeg søger startnr. til Helvedet i Nord 10,3 km, da det er et fedt løb. Jane@andersenpetersen.dk KH Jane

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk