Hedelandsdysten - Danmarks mest familievenlige motionsløb

Martin Bork, Admins billede

Smukke løberuter og sjove dystaktiviteter – Hedelandsdysten inviterer til en sjov dag med masser af muligheder for at dyste mod dig selv eller mod andre.  Søndag den 21. august 2016 kan du løbe 5, 10 eller 21 km., eller du kan prøve kræfter med træklatring, et ræs i sæbekassebiler og hjernepuslerier. Alle kan være med til at dyste, og hvor mange dyste du vil gennemføre, er helt op til dig. Du er også meget velkommen som  tilskuer.

Borgmester Michael Ziegler glæder sig til selv at tage udfordringen op:

”Hedelandsdysten er for alle, uanset om man føler sig i form eller ej. Jeg skal selv afprøve flere af dystaktiviteterne og glæder mig til en dag med leg og sjove udfordringer.” 
 
Familievenligt – tag både børn og bedsteforældre med
Hvis både mor og far ønsker at løbe, kan hele familien varme op med et gratis børneløb, og derefter tager kommunens  uddannede børnepassere godt imod børnene. Under børnepasningen vil børnene komme rundt og prøve dystaktiviteterne i målområdet, mens mor og far løber gennem det skønne Hedeland. 
 
Når alle er i mål og færdig med at dyste, serverer Slagter Bertelsen lækker grillmad, og der er også mulighed for at nyde en kvalitetsøl fra Nørrebros Bryghus. 
 
Hedelandsdysten for 2. år i træk
Hedelandsdysten blev afholdt første gang i 2015, og arrangeres af Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med løbeforeningerne Fløng Kondi og TIK Løberne samt FDF Hedehusene.
 
Alle tre ruter går gennem Hedeland, hvor løberne på nærmeste hold kan opleve den smukke natur. Halvmaratonruten går helt til Reerslev, Stærkende, amfiteatret og de store søer i Hedeland, og flere af løberne roste sidste år den kuperede rute. 
 
Merete Scheelsbeck, formand for Fritid og Kulturudvalget, er glad for muligheden for at gentage sidste års succes: 
 
”Vi har ønsket at skabe en aktiv festdag, hvor alle har mulighed for at røre sig – hvad enten om man løber sine første 5 km. nogensinde, klatrer i træer eller kaster med spyd. Vi havde en rigtig god dag sidste år, og jeg glæder mig meget til endnu en festlig dag.” 
 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Lars Olesens billede
  Jeg skriver om løbetræning. Jeg vil dele nyttig viden om løb til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Hvordan vælger du et effektivt løbeprogram. Lær om pulstræning, intervalløb og intervaltræning.
 • hasslenegosls billede
  [url=http://hassfashion.ru/]фабрика одежды лен[/url]
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk