Hedelandsdysten - Danmarks mest familievenlige motionsløb

Martin Bork, Admins billede

Smukke løberuter og sjove dystaktiviteter – Hedelandsdysten inviterer til en sjov dag med masser af muligheder for at dyste mod dig selv eller mod andre.  Søndag den 21. august 2016 kan du løbe 5, 10 eller 21 km., eller du kan prøve kræfter med træklatring, et ræs i sæbekassebiler og hjernepuslerier. Alle kan være med til at dyste, og hvor mange dyste du vil gennemføre, er helt op til dig. Du er også meget velkommen som  tilskuer.

Borgmester Michael Ziegler glæder sig til selv at tage udfordringen op:

”Hedelandsdysten er for alle, uanset om man føler sig i form eller ej. Jeg skal selv afprøve flere af dystaktiviteterne og glæder mig til en dag med leg og sjove udfordringer.” 
 
Familievenligt – tag både børn og bedsteforældre med
Hvis både mor og far ønsker at løbe, kan hele familien varme op med et gratis børneløb, og derefter tager kommunens  uddannede børnepassere godt imod børnene. Under børnepasningen vil børnene komme rundt og prøve dystaktiviteterne i målområdet, mens mor og far løber gennem det skønne Hedeland. 
 
Når alle er i mål og færdig med at dyste, serverer Slagter Bertelsen lækker grillmad, og der er også mulighed for at nyde en kvalitetsøl fra Nørrebros Bryghus. 
 
Hedelandsdysten for 2. år i træk
Hedelandsdysten blev afholdt første gang i 2015, og arrangeres af Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med løbeforeningerne Fløng Kondi og TIK Løberne samt FDF Hedehusene.
 
Alle tre ruter går gennem Hedeland, hvor løberne på nærmeste hold kan opleve den smukke natur. Halvmaratonruten går helt til Reerslev, Stærkende, amfiteatret og de store søer i Hedeland, og flere af løberne roste sidste år den kuperede rute. 
 
Merete Scheelsbeck, formand for Fritid og Kulturudvalget, er glad for muligheden for at gentage sidste års succes: 
 
”Vi har ønsket at skabe en aktiv festdag, hvor alle har mulighed for at røre sig – hvad enten om man løber sine første 5 km. nogensinde, klatrer i træer eller kaster med spyd. Vi havde en rigtig god dag sidste år, og jeg glæder mig meget til endnu en festlig dag.” 
 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15215:

Mario Barbosas billede
I like long runs , intend to do an Ultra run soon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk