HCA MT på TV og PC

Martin Bork, Admins billede

For første gang nogensinde kan du følge H.C. Andersen Marathon på direkte fjernsyn. TV Fyn dækker løbet massivt og sender live fra det første startskud til vinderen er fundet.

I samarbejde med arrangørerne bag HCA-Marathon viser din regionale tv-station billeder fra hele ruten. Mens de seje løbere knokler sig igennem de 42,195 kilometer, gør værterne Jesper Max Jensen og Siv Wigh Steffensen dig klogere på, hvordan du kommer i gang med at løbe, hvordan du finder det rigtige udstyr, hvad du skal spise og meget, meget mere. Det sker naturligvis i samarbejde med landets førende løbe-eksperter.

4 3/4 timers direkte transmission

Ved målstregen præsenterer TV Fyn dig for årets vinder, den bedste dansker og de seje motionsløbere, der har klaret den imponerende løbe-distance. Udsendelsen på TV Fyn begynder allerede klokken 9.45 og fortsætter helt til klokken 14.30. Det er den længste direkte udsendelse nogensinde på den nye, fynske kanal, der gik i luften i februar måned.
Programmet genudsendes i sin fulde længde sent søndag aften og ligger naturligvis tilgængeligt på tv2fyn.dk. Du kan også vælge at streame programmet direkte på tv2fyn.dk.

Kontakt marathon-redaktionen
Hvis du har en god løbehistorie, du har lyst til at dele med TV Fyns seere, er du meget velkommen til at sende den til redaktionen på: fredag@tvfyn.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14784:

Tanjas billede
Er ny løber (52 år) og jeg er blevet så glad for at løbe. Jeg begyngte egentligt i sommeren 2019 og...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk