Høj puls og flotte udsigter

Martin Bork, Admins billede

Kom med på løb eller gåtur over detre højeste toppe i Hasle Bakker onsdag den 24. september 2014.

Der er garanti for høj puls og flotte udsigter, når Hasle Bakkerløbet skydes i gang onsdag den 24. september kl. 17.00. Løbet er for både eliteløbere, børn og motionister, som kan vælge imellem fire distancer fra 2 til 10 km.

Bag arrangementet står Brabrand IF Motion og Brabrand Parkrun i samarbejde med Den Selvejende Institution Hasle Bakker, som nu har gjort løbet til en tradition. Det er således 3. år i træk, der arrangeres aftenløb i det smukke naturområde med de tre høje bakker: Spiralen, Bakkekammen og Grimhøj i det vestlige Aarhus.

Der er start og mål på P-pladsen ved Lenesvej for foden af den højeste bakke i området, den 105 meter høje Bakkekammen.

Børneløbet på 2 km og walk på 5 og 8 km starter kl. 17.00, mens løberne på 5 og 10 km-ruterne sendes af sted kl. 18.00.

Arrangørerne af løbet har indgået samarbejde med frivillige fra Café Perlen i Gellerup, som vil servere arabiske specialiteter i målområdet. Der er også sørget for vagter til løbet, idet en gruppe mænd fra Det Gule Hus’ Venner i Gellerup vil gå vagt på parkeringsområdet ved Tovshøjskolen, mens løbet finder sted.

”Vi er meget glade for samarbejdet med de frivillige fra lokalområdet, og glæder os til at byde deltagere fra hele byen velkomne i det spændende terræn,” siger løbsleder Jan Christensen fra Brabrand Parkrun.

Han har tilrettelagt årets ruter og lover deltagerne en unik oplevelse i meget varieret natur, idet man  både oplever udsigter og også kommer ud på mindre stier i flade områder med søer, skove og enge.

Der er mulighed for tilmelding på løbsdagen.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15214:

Kate Edelved Frydshøjs billede
Jeg er nybegynder i løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk