Grenaa City Marathon fejrer 12 års jubilæum

Martin Bork, Admins billede

Den 15. august løber Grenaa City Marathon (det tidligere Grenaa Marathon) af stablen for 12. gang, og JCI Djursland glæder sig til at løfte sløret for en helt ny rute! Er du til sjove, sunde og herlige lørdage, så kom og vær med, når det svedige sommerarrangement folder sig ud i Grenaas smukke natur- og bylandskab.   

Nye tiltag

Grenaa City Marathon er kendt som et løb, hvor alle kan deltage: professionelle, amatører, unge, ældre - med et spænd fra 4 til 85 år viser deltagerlisten det sort på hvidt. Dette rører ingen ved, men JCI Djursland, som arrangerer løbet, glæder sig til at afsløre nye tiltag i år.

“Shopicity Grenaa sætter pris på, at JCI lægger ruten om til et byløb. Grenaa Marathon er allerede et aktiv for byen og nu hvor ruten bliver mere bynær, bliver det endnu mere den byfest som alle, besøgende, handlende og erhvervsdrivende har glæde og gavn af” fortæller formand for Shopicity aktivitets udvalget Henning Skov Meisler

“Vi er så begejstrede for løbet i år, og vi står klar til at møde de folk, der tager turen til Grenaa. Vi har kridtet skoene og vil så gerne give folk en underholdende, svedig og enormt hyggelig oplevelse - og derfor har vi lagt os i selen for at finde på nye tiltag, forbedringer og en lidt anderledes rute,” udtaler Sofie Vogt fra JCI Djursland, som er en af drivkræfterne bag.

Ny rute

I år går ruten fra hjertet af byen ved Grenaa Torv ved torvet og Grenaa Kirke, hvorfra den rammer specielle punkter omkring Grenaa Midtby, bevæger sig videre gennem naturen til Åbyen, slår et smut forbi Per Arnoldi-vartegnet, dernæst Baunhøj Mølle og Grenaa Kirkegård, og… Resten er en overraskelse! 

“Den nye City-rute er tættere på midtbyen - bl.a. fordi det har været et ønske fra deltagerne.  Derudover vil vi fra JCI Djursland gerne vise de mange, mange ting, Grenaa har at byde på udover helt særlige naturoplevelser, ligesom vi ønsker at skabe mere liv i byen på selve marathon-dagen,” forklarer Alf Sørensen, som også er engageret medlem af JCI Djursland, og fortsætter: “Som det allervigtigste er det vores ambition at give tilskuerne bedre muligheder for at se dem, de hepper på flere gange og på tættere hold. Vi er enormt spændte på, hvordan City-ruten bliver taget imod - vi har i hvert fald høje forventninger til den!”

6 distancer

Grenaa City Marathon byder på 6 distancer, som gør det muligt for alle at deltage. Vælg mellem 

1/1 (42,195 km), ½  (21 km), ¼ (10,5 km), ⅛ (5,27 km) marathon, send børnene på en 4,2 km rute for små ben eller prøv det nyeste skud på stammen: Gåruten, som foregår i samlet flok.

Priser

Børneruten: Gratis
Gåruten: 50 kr. pr. person
⅛ marathon: 100 kr. pr. person
¼ marathon: 125 kr. pr. person
½ marathon: 225 kr. pr. person
1/1 marathon: 375 kr. pr. person

I år går alle hjem med en nydesignet medalje med Grenaas vartegn. Derudover er der sponsoreret forskellige præmier fra de lokale forretningsdrivende, der spænder fra vin, blomster, tøj, velværebehandlinger til familie billetter til Kattegatcentret, et photoshoot og en hård bootcamp.

Byfest på torvet i Grenaa

Som alle de foregående år starter og slutter løbet på Grenaa Torv. I år, hvor hele ruten løber tæt omkring centrum, forventes der endnu mere liv i gaderne, og der er derfor linet op med grillpølser, øl, vand, kaffe, kage og andet godt. Derudover står lokale maskotter fra Kattegatcentret og Grenaa Strand Camping klar til at give børnene den sjoveste dag!

Vi glæder os til at byde endnu flere løbere, motionister, gæster, tilskuere, familier, kolleger og naboer velkommen til en både smuk og svedig dag i Grenaa den 15. august 2015.

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Mor_til_4s billede
  Min blog begyndte som en bolg om træningen fra 5 km til en halv marthon. Men mit liv tog en helt anden drejning, da jeg den 19 nov 2011 brækkede ryggen + flækkede et ribben + nogle bøjet ribben, da...
 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk