Gratis startnumre til børn

Martin Bork, Admins billede

Esrum Sø Rundt har en rute til løbere på alle niveauer. Selv de mindste løbere har mulighed for at tage del i dagens aktiviteter på den 1,5 km lange børnerute og den 5 km lange Isabellarute for børn. Som en støtte til den aktive barndom har Novo Nordisk og Fredensborg Kommune været så generøse at sponsorere alle børneløberne til og med 13 år på begge ruter. Det betyder at alle børn kvit og frit kan deltage i Danmarks smukkeste løb og få oplevelsen af at dele løbeglæden med familie eller venner. Alle børn vil desuden få billeder af deres præstation samt et diplom og en flot medalje til at bevise bedriften, og på lige fod med løbets andre kategorier vil der naturligvis være både spurt- og podiepræmier fra Løberen i Lyngby og Maxim. Novo nordisk og Fredensborg Kommune har dermed sørget for at ingen børn vil gå tomhændede hjem, men allervigtigst vil det forhåbentlig bidrage til målet om at videregive løbeglæden til en ny generation af løbere.

Dette giver samtidig mulighed for at gør en individuel sport til et familiemæssigt samlingspunkt, og vores håb er Esrum Sø Rundts løbere - store som små - vil benytte lejligheden til aktiv kvalitetstid med venner eller familie. Det er naturligvis tilladt for børn til og med 9 år på børneløbet at tage en voksen med i hånden, og starttiderne er planlagt således, at forældre kan nå, at løbe børneløbet med sine børn og nå tilbage til sin egen start, hvis de har mod på mere. Vi håber endvidere, at det vil inspirer både børn og voksne til at bruge løbetræningen i hverdagen enten individuelt eller sammen med andre løbere.

Vi glæder os til at se et fuldt børnefelt klar ved startlinjen den 31. august og minder samtidig om, at Novo Nordisk Børneløb og Isabellaruten for børn har et maksimum deltagerantal på 1.000 løbere pr. rute.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk